VeChain, vet
Altcoin, VeChain

VeChain kan vanaf nu gebruikt worden als betaalmiddel in 2 miljoen winkels

VeChain heeft een nieuwe samenwerking aangekondigd met crypto-betalingsdienst, Alchemy Pay. Hierdoor kun je nu in 2 miljoen winkels in 70 verschillende landen je VET tokens gebruiken om spullen mee te kopen. Het nieuws kwam vlak nadat naar buiten kwam dat VeChain ondersteund zal worden op de onlangs gelanceerde Binance Bridge 2.0.

Deze nieuwe aankondigingen zullen de bruikbaarheid van het VeChain netwerk en zij VET token aanzienlijk vergroten.

Een bewogen week voor VeChain

VeChain is dus opgenomen in de eerste groep tokens die worden ondersteund op de nieuwe Binance Bridge 2.0. De Binance Bridge 2.0 biedt een nieuwe manier om tokens van Ethereum te overbruggen voor gebruik op de BNB Chain, voorheen bekend als de Binance Smart Chain. De andere tokens die worden ondersteund zijn SAND, APE, JASMY, MANA, PEOPLE, MBL, LOOKS en ELON.

En alsof het nog niet genoeg was, kondigde VeChain donderdag ook nog aan dat het is toegetreden tot de Blockchain Infrastructure Alliance. Dit is een organisatie die crypto experts met elkaar verbindt en financiering verstrekt voor blockchain-gerelateerde onderzoeksprojecten. Sunny Lu, de CEO van VeChain, zei hierover het volgende:

“Door samen te werken met deze groep toonaangevende blockchains kunnen we begrip ontwikkelen en elkaar wederzijds ondersteunen om de industrie als geheel te verbeteren.”

– Sunny Lu

De prijs reageerde niet of nauwelijks op de belangrijke aankondigingen. De 1 VET token is op het moment van schrijven ongeveer $0,0515 waard. De token bevindt zich al een maand lang in een dalende trend. Ondanks dat hebben investeerders weer wat hoop gekregen na de belangrijke aankondigingen van VeChain deze week.

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken