VeChain, VET
VeChain

VeChain (VET) klaar voor grote sprong: Analist verwacht prijsstijging van 185%

VeChain (VET) valt vandaag op vanwege een indrukwekkende prijsstijging. De koers is in de afgelopen 24 uur met meer dan 20% omhooggeschoten. Deze significante stijging maakt deel uit van een langdurige opwaartse trend; zo is de koers in de afgelopen 30 dagen met 60% gestegen en in het afgelopen jaar zelfs bijna verdubbeld. En volgens sommige analisten is het einde van deze groei nog niet in zicht. Zij wijzen op de mogelijkheid van een nog veel grotere koersstijging.

Crypto analist is enthousiast over VeChain

Collin Brown, een invloedrijke figuur in de cryptowereld, heeft via Twitter zijn opwinding gedeeld over de recente ontwikkelingen van VeChain. Hij onderstreepte VeChain’s aanzienlijke vooruitgang, met name de indrukwekkende prijsstijging van VET, die binnen 24 uur met 20% toenam.

Hij benadrukte verder de aanzienlijke strategische partnerschappen die VeChain heeft gesmeed met toonaangevende internationale bedrijven, waaronder Walmart en BMW. Deze samenwerkingen illustreren de uitgebreide successen van het VeChain-team. Browns optimistische toon in zijn tweet weerspiegelt zijn vertrouwen in de toekomstige groei en het potentieel van VeChain.

Is VeChain klaar voor een enorme koersstijging?

Ali Charts, een gerespecteerde cryptoanalist, merkt op dat het actuele marktgedrag van VeChain overeenkomt met zijn consolidatiefase van 2018 tot 2020. Dit patroon duidt op een potentiële doorbraak boven het weerstandsniveau van $0,033 in de nabije toekomst.

Zo’n doorbraak zou kunnen resulteren in een aanzienlijke stijging van de VeChain koers, mogelijk tot wel $0,077 tegen eind januari 2024. Dit zou een indrukwekkende groei van ongeveer 185% ten opzichte van het huidige niveau betekenen. Tegenstrijdige prognoses van CoinCodex echter suggereren een mogelijke daling van de VET prijs naar $0,026 tegen 26 december 2023.

Conclusie

VeChain (VET) heeft recentelijk een opmerkelijke prijsstijging doorgemaakt, met een toename van meer dan 20% in de laatste 24 uur en een gestage groei van 60% in de afgelopen 30 dagen en bijna 100% over het afgelopen jaar. Deze positieve trend wordt ondersteund door het enthousiasme van cryptoanalist Collin Brown en andere experts die wijzen op de potentie van verdere groei.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht VeChain of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?