VeChain (VET) prijs stijgt met 25 procent

De persoon die één van de eerste gamebooks ter wereld lanceerde heeft besloten zijn game in een nieuwe vorm op de markt te brengen. Dit gaat gebeuren op de VeChain ledger. Nu zien we dat de VET token vandaag met 25 procent is gestegen. Maar is dit echt de reden?


Microsoft is ook partner

De maker van de beroemde game, genaamd Jamie Thomson, gaat samenwerken met gamebedrijven Eidos en Fable. Daarnaast zal ook softwaregigant Microsoft zich aansluiten als partner.

De game wordt uitgebracht op de VeChainThor ledger. Deze is gekozen omdat het netwerk zeer schaalbaar is. Daarnaast maakt de ledger het mogelijk om kaarten en game items te maken zonder al het lastige ‘crypto-spul’ te hoeven verwerken. Naar verluidt wordt de game volgend jaar gelanceerd.

Sinds dat Ethereum het populaire spel CryptoKitties lanceerde zijn blockchain games flink in populariteit gestegen.


VeChain prijs stijgt met 25 procent

Nadat het nieuws van de game naar buiten kwam steeg de VeChain prijs met meer dan 25 procent. De vraag is nu of dit alleen te maken heeft met het hierboven genoemde nieuws, of dat er een andere reden meespeelt.

Crypto analist Nick vertelt dat de VeChain chart er al zeer bullish uitzag en dat het zeker niet alleen het goede nieuws is die de prijs heeft laten stijgen. De vraag is nu: Wat kunnen we verwachten in de toekomst?

“Nu we de prijsstijging hebben gezien is het verstandig om de 102 sats in de gaten te houden. Dit is een key resistance level en die wordt niet zomaar doorbroken,” vertelt Nick. En hij gaat verder:

“Als we op de daily grafiek kijken dan zien we dat de 102 sats zowel als support als resistance dient. Als deze doorbroken wordt en we een daily close boven de 102 sats zien, dan is dat super bullish.”

Toch verwacht analist Nick niet dat de VET prijs vandaag door blijft pumpen. Hij vertelt:

“Echter, ik verwacht dat VET wat terugzakt om een higher low neer te zetten. Vanaf daar gaan we dan hopelijk weer een higer high zien.”