Prijsanalyse

VeChain (VET) prijsanalyse 15 april 2021

Hoe staat de VeChain koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de VET grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


VeChain (VET) weekgrafiek

De VeChain prijs is met bijna 2.000% gestegen in nog geen half jaar tijd. Hoe lang zal dit nog doorgaan? Fundamenteel gezien heeft VET veel potentie, maar vandaag gaan we kijken naar de technische anaylse. De wekelijkse grafiek laat prachtig ema’s zien en ook de rsi loopt mooi mee omhoog. Ook de grafieken lijken er dus goed uit te zien, maar om hier echt een uitspraak over te doen moeten we ook de lagere timeframes bekijken.

VET weekgrafiek – Bron: Tradingview

VeChain (VET) dag grafiek

De dagelijkse grafiek ziet er ook erg sterk uit. Momenteel trade VET net onder de Fibonacci 4.618.  Normaliter zou je verwachten dat er op deze levels wel even rust genomen gaat worden, maar zoals je op de grafiek kunt zien zijn de twee vorige levels binnen mum van tijd voorbij gestreefd.

De ema’s blijven prachtig omhooglopen en het momentum blijft ook mooi stabiel. De rsi toont hetzelfde, die loopt ook rustig mee omhoog.

VET daggrafiek – Bron: Tradingview

VeChain (VET) 4-uurs grafiek

Ook de 4-uurs grafiek ziet er prachtig uit. Zelfs zo bullish dat voorgaande highs (waarschijnlijk) niet eens terug getest gaan worden. De high die er was op 11 cent met de blauwe cirkel is niet teruggetest. Rond de 14 cent staat ook nog een level op een high, maar of die wel terug getest wordt is ook maar afwachten.

Onze analist verwacht dat als er toch nog een retrace komt, die tot aan de daily open (DO) zal zijn. Als je naar de candle formatie kijkt dan lijkt het wel veel op de vorige high, dus wellicht dat er een kleine retrace aan zit te komen. De rsi buigt ook al af naar de ema toe en bevinden zich beide boven het 70 niveau.

VET 4-uurs grafiek – Bron: Tradingview

VET/BTC weekgrafiek

Ook het VET/BTC handelspaar ziet er bullish uit. Zo is VET hard op weg om de oude ATH te gaan verbreken, die zich bevindt op 337 satoshi. De extended Fibonacci 1.618 ligt daar net boven op 355 satoshi.

VET/BTC weekgrafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

De daily open rond de 16 cent is het lokale support-niveau waar onze analist naar kijkt. Hij verwacht namelijk dat VET de komende dagen nog gaat doorstijgen. Weerstand niveaus zijn als volgt: $0.20 –$0.24 –$0.275. Deze targets zijn gebaseerd op de Fibonacci levels die je kunt zien op de dagelijkse grafiek.