pbpb
Persbericht

Vitalik Buterin Kondigt Upgrade Aan, ETH Koers Klaar Voor Breakout – Wat Gaat Ethereum Doen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Vitalik Buterin gaf onlangs aan dat Ethereum een belangrijke update is doorgegaan waardoor de macht van top execution clients goed verdeeld blijft. Wat gaat Ethereum doen na dit positieve nieuws voor de Layer 1 Ethereum blockchain?

Op 24 augustus gaf Vitalik Buterin aan dat de Layer 1 blockchain van Ethereum een update door is gegaan die ervoor heeft gezorgd dat de macht van top execution clients volledig verdeeld is.

Dit heeft ervoor gezorgd dat geen van deze partijen nu nog meer dan 2/3 van de macht in bezit hebben.

Het is een belangrijke stap voor de blockchain van Ethereum, een stap die op dit moment positief onthaald lijkt te zijn door de crypto community.

De koers van Ethereum is over de afgelopen dagen namelijk met meer dan 5% gestegen. Door deze stijging is Ethereum nu weer meer dan $ 2.700 waard, en komt de belangrijke psychologische grens van $ 3.000 ook steeds dichterbij.

Ethereum koers grafiek (7 dagen) – bron: CoinMarketCap

Om te kijken hoe de toekomst van de Ethereum koers eruit ziet gaan we hieronder verder in op de technische indicatoren van de nummer twee van de crypto markt.

Technische analyse Ethereum koers – wat gaat Ethereum doen?

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van Ethereum is het te zien dat de RSI zich op een neutraal niveau bevindt. Nadat de RSI van Ethereum zich op 24 augustus nog richting een bullish waarde van 70 bewoog, heeft deze recentelijk dus het nodige terrein moeten inleveren. De RSI heeft op dit moment een waarde van ongeveer 50.

RSI van Ethereum – bron: TradingView

Een waarde van 50 geeft geen duidelijke indicator over de nabije toekomst van de nummer twee crypto van de wereld. Een technische indicator die hier echter meer over weet te zeggen is het MACD-histogram.

Het MACD histogram van Ethereum geeft op dit moment een koopsignaal af met een waarde van -64,3. Het is een teken dat er volgens deze indicator sprake is van een bullish trend.

Deze bullish trend wordt echter niet volledig ondersteund door de EMA’s van Ethereum. De huidige koerswaarde van Ethereum bevindt zich namelijk alleen boven de 10-daagse en 20-daagse EMA’s, maar is minder waard dan de EMA’s van de midden en lange termijn.

Het is een belangrijk teken dat Ethereum op de korte termijn mogelijk een stijging door kan maken, maar het op de lange termijn moeilijk gaat krijgen.

Mocht de Ethereum koers op de korte termijn een stijging door weten te maken, kan de ETH community gaan kijken naar de volgende weerstand bij de $ 2.802. Mocht dit niveau voorbij gestegen worden, dan kan er gekeken worden naar een stijging richting de $ 2.875, en vervolgens door de $ 2.942.

Mocht de ETH koers er echter niet in slagen om zijn weg omhoog in te zetten, kan er rekening gehouden worden met ondersteuning bij de $ 2.683. Zodra de koers echter voorbij dit niveau daalt, kan er een verdere daling plaatsvinden richting de $ 2.569.

Nu de toekomst van Ethereum er voorlopig niet al te overtuigend uitziet, ondanks een mogelijke stijging op de korte termijn, kan er zomaar een periode van consolidatie plaatsvinden op de langere termijn. Om deze reden zijn er ook al genoeg investeerders geweest die hun portfolio hebben gediversificeerd met alternatieve altcoins die veel winstpotentieel met zich meebrengen.

Met name presale projecten hebben recentelijk de nodige aandacht ontvangen. Deze projecten zijn vaak namelijk in staat om hun vroege investeerders aanzienlijke winsten op te leveren. Dit komt doordat deze projecten hun native tokens aanbieden tegen aanzienlijke kortingen tijdens de presale fase om de financieringskosten voor hun project rond te krijgen. Zodra deze projecten vervolgens viraal gaan en een community van investeerders opbouwen, kan het grote winsten boeken bij de listing op exchanges.

Omdat presale projecten de nodige successen met zich mee kunnen brengen beschrijven we hieronder dan ook een drietal van de meest veelbelovende presale projecten van dit moment. Alle drie deze veelbelovende crypto tokens kunnen hun vroege investeerders aanzienlijke winsten op gaan leveren.

Pepe Unchained (PEPE) – dit Pepe alternatief gaat viraal door eigen Layer 2 blockchain.

Met Pepe Unchained is er een nieuw crypto project op de markt verschenen dat al snel de nodige aandacht wist te winnen vanwege zijn unieke waardepropositie. Dit project is er namelijk in geslaagd om zijn eigen Layer 2 blockchain op de markt te brengen. Hiermee is het een van de eerste meme coins, en het eerste Pepe (PEPE) alternatief ter wereld dat zijn eigen Layer 2 oplossing heeft ontwikkeld.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained is ontwikkeld om de gebreken van Layer 1 blockchains zoals Ethereum op te lossen. Deze Layer 1 blockchains hebben tegenwoordig namelijk steeds vaker te maken met langzame transactiesnelheden en hoge transactiekosten. Met de Layer 2 oplossing van Pepe Unchained wordt hier nu een einde aangebracht. Deze blockchain staat namelijk volledig in het teken van hoge transactiesnelheden tegen lage kosten.

De Layer 2 oplossing van Pepe Unchained is echter niet de enige reden dat dit project al snel een succes bleek te zijn. Dit project biedt zijn gebruikers namelijk ook extra hoge staking beloningen. Op dit moment is er zelfs nog een APY te verdienen van 185%, ondanks dat er al meer dan 850 miljoen tokens zijn vastgezet. Het is een teken dat gebruikers vertrouwen hebben in de toekomst van dit project.

De presale van PEPU heeft ondertussen al meer dan $ 10,6 miljoen aan vroege investeringen weten op te halen. PEPU tokens kosten op dit moment $ 0,0093105 per stuk, maar deze prijs gaat in korte tijd verder stijgen, aangezien de prijs van de PEPU tokens stijgt in elke nieuwe fase van de presale. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project brengt alle grote meme coins samen onder één dak

Crypto All-Stars is een nieuwe meme coin die recentelijk een unieke MemeVault heeft geïntroduceerd. Deze MemeVault maakt het mogelijk voor gebruikers om grote meme coins zoals PEPE, DOGE en SHIB te staken. Hierdoor brengt dit project alle grote meme coins samen onder één dak, iets wat nog nooit eerder is voorgekomen in de wereld van cryptocurrencies.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een uniek en innovatief smart contract staking systeem dat het mogelijk maakt voor gebruikers om crypto beloningen te verdienen als ze bekende meme coins staken. Deze beloningen worden uitgedeeld in de vorm van de native STARS token. Gebruikers zijn echter ook in staat om deze STARS token zelf te staken bij deze MemeVault. Hierbij zijn zelfs drie keer zo hoge staking beloningen te verdienen.

Met Crypto All-Stars kunnen gebruikers vertrouwen op een degelijk crypto project dat volledig geaudit is door SolidProof. Daarnaast maakt het gebruik van duidelijke tokenomics. 20% van de token voorraad is apart gezet voor de presale, 25% voor de staking tijdens de presale, 20% voor marketing, 10% voor liquiditeit en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van dit project is nog niet al te lange tijd live, maar heeft al wel meer dan $ 750.000 aan investeringen weten op te halen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0014078 per stuk. Deze prijs zal echter verder gaan stijgen zodra de volgende fase van de presale van start gaat. Tokens zijn te koop middels ETH, BNB, USDT en creditcard.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

Base Dawgz (DAWGZ) – nieuwe meme coin creëert gedecentraliseerde wereld zonder grenzen

Base Dawgz is een nieuw crypto project waarvan het ontwikkelteam aangeeft geïnspireerd te zijn door de vrijheid van base jumping. Deze vrijheid heeft het nu proberen te vertalen naar de blockchain door een gedecentraliseerde wereld zonder grenzen te introduceren. Deze gedecentraliseerde wereld moet het mogelijk maken voor gebruikers om zonder moeilijkheden tokens te verplaatsen over verschillende blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld mogelijk te maken is het project bezig om multi-chain functionaliteit te introduceren. Deze functionaliteit betekent dat de native DAWGZ token niet alleen beschikbaar is voor de Base blockchain maar ook voor die van Ethereum, BNB, Solana en Avalanche. Op deze manier zijn gebruikers dus in staat om hun tokens te verplaatsen over een aantal van hun favoriete blockchains.

Naast dat gebruikers kunnen profiteren van deze multi-chain functionaliteit blijft het feit dat het ecosysteem is ontwikkeld op de Base blockchain de nodige voordelen met zich meebrengen. Deze blockchain is recentelijk al verantwoordelijk geweest voor de nodige succesverhalen zoals BRETT, die al snel een market cap wist te behalen van $ 1,5 miljard. Base Dawgz kan nu een van de volgende succesvolle meme coins op deze blockchain worden.

De presale van Base Dawgz heeft inmiddels al $ 3 miljoen aan investeringen weten op te halen. Gebruikers die vandaag nog deelnemen aan deze presale, en hun tokens meteen vastzetten in het staking systeem komen in aanmerking voor een APY van boven de 780%. Tokens kosten op dit moment $ 0,008173 per stuk en zijn te koop middels Base, ETH, BNB, SOL en AVAX.

Bezoek Base Dawgz Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.