Dogizen
Persbericht

Volgende crypto die explodeert? De Dogizen ICO maakt Nederlandse experts wild

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Volgens analisten is de marktkapitalisatie van GameFi op het moment van schrijven meer dan $19 miljard waard. Met een samengestelde jaarlijkse groei van 28,5% zou de sector tegen 2033 kunnen uitgroeien tot een industrie van $95 miljard. Dat maakt dit het beste moment om te investeren in GameFi projecten.

Een van de topkandidaten in deze sector waar experts het over hebben, en mogelijk de volgende crypto die explodeert, is de Telegram gaming nieuwkomer Dogizen. De presale van het project heeft in de beginfase een aanzienlijk bedrag van $720.000 opgebracht en is de allereerste ICO die het kopen, claimen en vasthouden van zijn nieuwe DOGIZ token op Telegram toestaat.

TON ecosysteem maakt gebruik van groei van momentum in GameFi 

Hamster Kombat steeg naar een gebruikersbasis van 300 miljoen en ging zelfs nek-aan-nek met de Portugese voetbalsuperster Cristiano Ronaldo om aandacht op YouTube. De DOGS mini app bouwde eveneens snel een community van 53 miljoen gebruikers op Telegram op. Catizen, de katachtige concurrent van Dogizen, is gegroeid tot een spelersbestand van 39 miljoen en 18 miljoen maandelijks actieve spelers.

De bovenstaande Telegram gaming projecten zijn genoteerd op Binance, wat hun positie als de nieuwe sterren van de opkomende GameFi scene bevestigt. Ze hebben op het moment van schrijven een dagelijks handelsvolume van respectievelijk +$30 miljoen, +$90 miljoen en +$50 miljoen.

Dogizens voordeel ten opzichte van concurrenten

Hoewel rivaliserende Telegram games zoals Hamster Kombat en Catizen indrukwekkende gebruikersaantallen hebben gezien, hebben hun tokenprijzen sommige investeerders teleurgesteld. Dit komt doordat de projecten tokens naar hun communities hebben gedropt in plaats van steun te genereren via een ICO. Als gevolg hiervan vonden er grote token dumps plaats zodra de open markthandel begon.

Dogizen houdt niet alleen een ICO die met de dag aan momentum wint, maar laat deze ICO ook los op een indrukwekkend publiek. Bijna 1 miljard mensen gebruiken Telegram. Dit opent Dogizen voor koopdruk waar rivalen als Hamster Kombat, Catizen en DOGS alleen maar van konden dromen.

Dogizen biedt ook een aantrekkingskracht voor de lange termijn door een lanceerplatform te worden voor nieuwe Telegram game titels. Dogizen zal een SDK aan ontwikkelaars leveren, zodat ze nieuwe games kunnen maken die in de app van Dogizen passen en aan de groeiende vraag naar GameFi kunnen voldoen.

DOGIZ vol met legitiem potentieel voor 100x stijging

Met alles wat Dogizen te bieden heeft – de optimistische vooruitzichten op GameFi, zijn krachtige ICO en het enorme potentieel van Dogizen Universe – heeft dit project alle kans om de volgende crypto te worden die explodeert.

Gecombineerd met geruchten over een beursnotering op topniveau die al in de maak is, is Dogizen een van de meest verleidelijke investeringsmogelijkheden van het jaar.

Je kunt Dogizen kopen op de officiële website.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk