Ripple, XRP
Persbericht

Volgens XRP Koers Voorspelling Kan Ripple 1000 Euro Waard Worden – Nu investeren en Crypto Miljonair Worden Met 100 XRP?

Kan Ripple 1000 euro waard worden in de toekomst? Het lijkt onrealistisch, maar sommige analisten geloven dat het in de toekomst mogelijk is. Ripple zal dan nog wel eerst de rechtszaak tegen de SEC moeten winnen, en daarna uitgroeien tot misschien wel de grootste cryptocurrency op de markt. 

Is dat mogelijk, en kun je crypto miljonair worden met Ripple? Dit denken wij ervan, en dit zijn de tokens die als alternatief voor Ripple nog een stuk sneller zouden kunnen stijgen.

Kan Ripple 1000 Euro Waard Worden?

De Ripple koers is momenteel een prijs van $0.47 per XRP. Dat is een aantal cent lager dan de piek van het afgelopen jaar, die plaatsvond eind maart 2023. Toen stond de XRP koers op $0.54. Het lijkt daarmee onmogelijk dat Ripple nog in 2023 1000 euro waard kan worden. 

Ook de koershistorie van Ripple (XRP) geeft geen indicatie dat deze token op de termijn uit kan groeien naar een prijs van 1000 euro. De hoogste waarde die Ripple ooit heeft gehad, was $3.84. Dat is omgerekend een XRP koers van €3.52. Ripple zou dus nog honderden keren in waarde moeten toenemen om een prijs van 1000 euro te bereiken. 

De token bestaat inmiddels al meer dan een decennium, en de kans dat dit binnen de komende maanden of jaren gaat gebeuren is nihil. De marktkapitalisatie en waarde van XRP zouden zo exponentieel moeten toenemen, dat er wel iets heel geks aan de hand moet zijn.

Kun je met Ripple Crypto Miljonair Worden?

Toch is crypto miljonair worden met Ripple (XRP) niet uitgesloten. Door slim te investeren is het zeker mogelijk om winsten te genereren over een belegging in XRP, en bovendien is de Ripple koers in het verleden dus hoger geweest, en zou de token opnieuw een gooi kunnen doen naar deze eerdere all-time-high, en deze mogelijk zelfs overtreffen. 

Een belangrijke barriere die dan genomen moet worden is wel de rechtszaak tegen de SEC – de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Deze zijn in conflict met Ripple over of het aanbieden van XRP wel of niet op legale wijze is gedaan. Als Ripple de rechtszaak wint, kan de token weer gaan stijgen en grote sprongen maken in de ontwikkeling. Helaas is er nog geen uitzicht op een uitspraak en welke kant deze op zal gaan.

Crypto Miljonair Worden – Andere Veelbelovende Tokens

Het is dus lastig in te schatten wat de XRP koers gaat doen, en of dat goed of slecht gaat zijn voor de beleggers. In plaats van af te moeten wachten op de onzekere zaak rondom Ripple en XRP, zijn er ook diverse andere veelbelovende cryptomunten beschikbaar waarin beleggers momenteel investeren. 

Deze tokens hebben niet te kampen met de problemen van Ripple, en zijn bovendien nog erg klein, wat de kans op het exponentieel toenemen in marktkapitalisatie en waarde vergroot. Hieronder staat onze top vier van tokens voor de komende periode:

  1. SafeMoon 3.0 – Nieuwe Meme Crypto Met 500% Stijging 
  2. Wall Street Memes – Crypto Miljonairs Investeren in deze Meme Crypto
  3. Thug Life – Stealth Presale Launch van Kleine Crypto met Potentie
  4. Chimpzee – Nieuwe, Klimaatbewuste Cryptocurrency Token

>>> Investeer in Wall Street Memes <<<

1. SafeMoon 3.0 – Nieuwe Meme Crypto Met 500% Stijging 

SafeMoon 3.0, de nieuwste versie van SafeMoon, wordt voorspeld om een flinke prijsstijging te zien. Deze versie volgt de trend van andere meme tokens zoals $PEPE en $SHIB, die ook nieuwe versies hebben gelanceerd.

SafeMoon 3.0 heeft al een prijsstijging van meer dan 500% gezien. De token, die direct op de DEX werd gelanceerd, steeg binnen enkele seconden na de lancering met 190% en noteert momenteel een stijging van 500%.

De oorspronkelijke SafeMoon, gelanceerd in mei 2021, zag een maand na de lancering een waardestijging van 23.225%. Door een aantal misstappen en slechte beslissingen, verloor SafeMoon 1.0 uiteindelijk 98% van zijn waarde.

SafeMoon 3.0 heeft deze problemen opgelost. Het heeft de beloningsmechanismen voor token houders teruggebracht, die in de nieuwe versie waren verwijderd. Bovendien heeft SFM3.0 zijn liquiditeit vergrendeld en is er afstand gedaan van het contracteigendom, wat betekent dat er geen zorgen hoeven te zijn over een rug pull en er geen manipulatie van de contractcode kan plaatsvinden.

Het handelsvolume van SFM3.0 is een gezonde $1,56 miljoen en de vergrendelde liquiditeit $61.000. De lancering van SFM3.0 vond plaats tegen de achtergrond van een scherpe terugval van 3% in de bitcoin koers, wat kopers van SFM3.0 echter een langere periode heeft gegeven om op de begane grond in te stappen.

SafeMoon 3.0 kan worden gekocht op Uniswap met USDT of WETH. Met de 2.0 meta in volle gang in de meme altcoin ruimte, is SafeMoon3.0 goed gepositioneerd voor een enorme rally. Als je SafeMoon de eerste keer hebt gemist, staat het team achter SafeMoon3.0 achter je.

Mis deze kans niet en stap nu in bij SafeMoon 3.0. Bezoek Uniswap en koop vandaag nog je SFM3.0 tokens. Word deel van de toekomst van crypto en zie je investering groeien.

>>> Koop SafeMoon 3.0 <<<

2. Wall Street Memes – Crypto Miljonairs Investeren in deze Meme Crypto

Op het moment van schrijven is de crypto presale van Wall Street Memes de populairste ter wereld. De afgelopen maand is er al meer dan $11.250.000 geïnvesteerd in dit nieuwe project, en ook steeds meer crypto whales en smart money koopt inmiddels WSM. 

Dat lijkt misschien opmerkelijk voor een token die overduidelijk een meme cryptocurrency wil worden, maar het is minder gek dan het lijkt. Dat zit zo: Wall Street Memes is een bekende naam online in het wereldje van beleggen, aandelen traden en cryptocurrency. 

Zo heeft het project op social media op diverse netwerken honderdduizenden volgers. In totaal heeft het een online community / fanbase van meer dan een miljoen volgers, waarmee de reach enorm is. De community is bovendien zeer trouw aan het project, en maakt er graag reclame voor.

Wall Street Memes bestaat verder al sinds 2021. In dit jaar ontstond er online veel aandacht voor een aantal (meme) aandelen, waaronder AMC en GameStop. Investeringsfondsen hadden deze aandelen geshort, maar een grote groep beleggers op het internet besloot om massaal deze investeringsfondsen een hak te zetten door de aandelen te kopen en long te gaan. Hierdoor kwamen de fondsen onderwater te staan, en moesten zij tegen een verlies hun aandelen verkopen of werden ze zelfs geliquideerd op de markt. 

Door het succes gedreven herhaalden de community deze truc nog een aantal keer, en verdienden veel beleggers uitstekend, zolang ze er op tijd bij waren. Wall Street Memes lanceerde later ook een NFT-collectie, die direct uitverkocht was en $2,5 miljoen opleverde.

Het team is dus ervaren met het lanceren van projecten, de community is enorm en heeft een groot bereik, en steeds meer beleggers hebben dat door en gaan het potentieel van Wall Street Memes als de volgende grote meme cryptocurrency inzien. 

Wall Street Memes heeft zichzelf ook als doel gesteld om een plekje te vergaren naast Dogecoin en Shiba Inu, wat op dit moment de twee grootste meme cryptocurrency zijn. Ook willen ze Pepe Coin voorbij. 

De WSM token is momenteel te verkrijgen via onderstaande link. Hier lees je ook meer informatie over het project, het team en de beoogde roadmap. Investeren kan in 30 rondes, waarvan inmiddels tweederde voltooid is. Des te eerder men investeert, des te gunstiger de WSM prijs per token. 

>>> Naar de Wall Street Memes Presale <<<

3. Thug Life – Stealth Presale Launch van Kleine Crypto met Potentie

Ben jij in het verleden opgelicht door een shady cryptocurrency project, hun corrupte devs of een influencer die dit tegen betaling aan het shillen was? De Thug Life Token (THUG) geeft je dan een tweede kans, en biedt je een van de interessantste cryptocurrency projecten van het moment. 

Thug Life is net zoals Wall Street Memes gebouwd op online cultuur en grappen, en de token moet het dan ook hebben van humor, community-building en het gemeenschappelijke doel om succesvol te worden in cryptocurrency. 

Kenmerkend voor de Thug Life Token en het Thug Life project zijn de manier van praten en branding waarop ze hun community aanspreken, met het devies ‘To Thug Up’ en tokens te holden. Binance CEO Changpeng Zhao zei het namelijk al eens als volgt: “If you don’t hold, you’ll never be rich”. 

Thug Life en hun THUG token zullen aanvankelijk alleen gelanceerd worden via een DEX. Tijdens de crypto presale worden er 70% van het totale aantal van 4.200.000.000 tokens verkocht – tegen een zeer gunstige prijs van slechts $0.0007 per token. De hard cap van de presale komt daarmee uit op $2.058.000, wat zeer bescheiden is. 

Thug Life zou hiermee een klein cryptocurrency project worden, wat om winst te maken juist gunstig is. Het is makkelijker om van een kleine market cap te groeien, dan wanneer de market cap al miljarden bedraagt. 

De token is community-first. 70% van de tokens is voor de presale, 15% is voor marketing, waaronder een airdrop, en de overige 15% is ook bestemd voor het uitkeren van beloningen aan de community. Investeren in de ERC-20 token kan via de website met ETH of USDT.

>>> Ga naar de Thug Life Token Website <<<

4. Chimpzee – Nieuwe, Klimaatbewuste Cryptocurrency Token

Token nummer drie de we kunnen tippen is Chimpzee (CHMPZ). Dit is een nieuwe presale van een project dat zich richt op het bestrijden van klimaatverandering, en het redden van dieren. 

Chimpzee geeft zelf het goede voorbeeld, en heeft bijvoorbeeld al tijdens de presale het voortouw genomen door voor elke behaalde mijlpaal duizenden bomen te planten. Inmiddels is er zo al meer dan $650.000 binnen gekomen, en daarmee is ook het derde doel bereikt, wat inhoudt dat het team nog eens 20.000 bomen zal planten. Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar aanmoedigen!

Chimpzee steunt ook verschillende goede doelen voor het behoudt van de leefomgeving van mens en dier. Het project stelt gebruikers bovendien in staat om zelf ook een positieve impact te hebben, terwijl zij tegelijkertijd op verschillende manieren extra cryptocurrency inkomsten kunnen verdienen.

Het ecosysteem dat Chimpzee ontwikkelt heeft bijvoorbeeld een eigen winkel, marktplaats en game. Elk onderdeel van het ecosysteem komt met een eigen integratie en manier om crypto te kunnen verdienen door er gebruik van te maken. 

Zo is de game play-to-earn, en ontvangen de beste spelers als prijs $CHMPZ tokens. Door CHMPZ te holden ontvang je ook maandelijks een deel van de inkomsten uit transactiekosten van de marktplaats, terwijl van elke aankoop die je doet via de Chimpzee winkel een deel van de opbrengst naar een goed doel gaat. 

Chimpzee zet zo in op een broodnodige, duurzame ontwikkeling binnen cryptocurrency en de wereld van investeren. Zelf meedoen aan de presale kan nog steeds. Er zijn reeds meer dan een miljard CHMPZ verkocht, dus je moet er wel op tijd bij zijn. De huidige tokenprijs is $0.00067 per CHMPZ en zal later oplopen tot $0.00185 voor de listing.

>>> Investeer in CHMPZ <<<