duurzaam
Persbericht

Vroege Investeerders Utility Token Pakken 55% Winst in 3e Fase – Kleine Crypto Met Potentie Volgende 30x Coin

De afgelopen weken is de strijd tegen de klimaatcrisis vanuit een groep klimaatactivisten losgebarsten. Ze proberen met acties als het vastlijmen aan schilderijen, talkshow tafels en snelwegen aandacht te vragen voor de crisis die ontstaat door klimaatverandering.

Crypto heeft niet de beste naam op dit gebied, maar kan toch zomaar een belangrijke speler gaan worden in de strijd tegen klimaatverandering. De nieuwe duurzame cryptomunt IMPT is de volgende digitale token die zich hard maakt tegen klimaatverandering.

>>> Bezoek de IMPT Website <<<

IMPT – De Groenste Cryptocurrency Ter Wereld

Dit klinkt als een verkooppraatje, maar het is echt waar – in ieder geval tot het tegendeel is bewezen. IMPT gaat er prat op de duurzaamste en groenste cryptocurrency ter wereld te worden. Hoe is dat mogelijk?

Laten we beginnen met hoe het IMPT project en platform in elkaar steekt. Wanneer we de essentie hiervan samenvatten, dan brengt IMPT carbon credits – een soort bewijzen om aan te tonen dat je een bepaalde hoeveelheid CO2-uitstoot hebt gecompenseerd – naar het grote publiek. Ze zetten een eigen programma op in deze carbon credits.

IMPT Registreert Carbon Credits op de Blockchain

Onderdeel van dit programma is het registreren van de carbon credits op de blockchain. Hierdoor krijgt elke credit een unieke identiteit, en is het niet meer mogelijk om fraude te plegen of per ongeluk een carbon credit dubbel te tellen. Dit kan doordat de blockchain transparant is en elk item plus daaraan gekoppelde transacties traceerbaar zijn voor iedereen.

IMPT maakt de handel in Carbon Credits inzichtelijk op de blockchain

Eigen Platform Compensatieprogramma voor Bedrijven en Particulieren

IMPT richt een eigen platform op. Hier kunnen de carbon credits gekocht en verhandeld worden, maar nog belangrijker is de samenwerking die IMPT aangaat met bedrijven. IMPT heeft namelijk afspraken gemaakt met honderden, zo niet duizenden, retailers om hun producten aan te laten bieden via het IMPT platform, de applicatie of widget.

Verkopers mogen daarbij zelf een percentage bepalen van de omzet die zij afstaan aan een goed klimaatdoel. De hoogte mag zelf bepaald worden, maar is wel eenvoudig zichtbaar. Zo kunnen consumenten die via het platform inkopen doen invloed uitoefenen op hun eigen keuzes en voor een zo duurzaam mogelijke verkoper gaan.

IMPT stelt de lijst met goede doelen zorgvuldig samen en selecteert op ESG-richtlijnen

Voor het gebruik van het platform ontvangt men bovendien IMPT tokens. Deze kunnen ingezet worden voor de aanschaf van carbon credits om de eigen CO2-voetafdruk te verkleinen. Zo wordt een dubbele slag geslagen.

Duurzame Kleine Crypto met Potentie

Steeds meer analisten tippen IMPT als niet alleen een duurzaam crypto project, maar ook als een kleine crypto met potentie. Het aantal IMPT tokens is namelijk beperkt, en het aantal carbon credits ook. Gezien het steeds belangrijker wordt om als bedrijf duurzaam te zijn, en ook steeds meer mensen graag duurzaam aankopen doen, lijkt er de potentie voor een uitstekend business model waarvan bovendien goede doelen en het milieu profiteren.

Inmiddels loopt de presale van IMPT en kunnen investeerders en geïnteresseerden nu al een hoeveelheid tokens kopen. Dit kan in verschillende rondes, tegen een prijs die elke ronde enigszins oploopt. In de eerste ronde is de prijs per token bijvoorbeeld $0,018. Inmiddels is dat $0,023, en dat loopt in ronde drie op naar $0,028.

Door als eerste te investeren in de groene cryptomunt krijg je dus een betere startpositie. De verwachting is dat de presale uiteindelijk volledig uitverkocht gaat, waarna een listing bij verschillende crypto exchanges zal volgen. De prijs waartegen de token dan genoteerd wordt zal in ieder geval niet onder die van de laatste fase van de presale liggen, wat betekent dat de vroege investeerders al een virtuele winst van 55% hebben gemaakt.

De verwachting is echter dat IMPT de komende jaren nog veel groter kan groeien, naarmate de noodzak om klimaatverandering aan te pakken groeit en carbon credits belangrijker worden.

Ook jij kunt Investeren in de Duurzame IMPT Token!

De IMPT presale is bewust open voor iedereen, en niet alleen voor grote fondsen en investeerders. Steeds meer mensen zien het belang van het milieu in, en IMPT wil het voor iedereen mogelijk maken om zijn of haar steentje bij te dragen.

Investeren in IMPT kan door een hoeveelheid Ethereum (ETH) of Tether (USDT) om te zetten in IMPT tokens. Op de website staat uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat.

>>> Investeer zelf in de IMPT Presale <<<