Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Vrouw van de oprichter van Terra zoekt bescherming bij de politie

De vrouw van de medeoprichter van Terra zoekt bescherming bij de politie nu de prijs van LUNA naar de nul is gezakt.

Inbraak in Kwon’s flatgebouw

Volgens een bericht van de Zuid-Koreaanse zakenkrant MoneyToday heeft de echtgenote van Terraform Labs-oprichter Kwon Do-hyung aangifte gedaan omdat ze bedreigt werd. Een onbekend persoon had ’s avonds bij haar flatgebouw aangebeld en ingebroken.

De onverwachte gast vroeg of haar man thuis was en liep vervolgens weg. Kwon’s echtgenoot heeft nu een politieverzoek ingediend voor bescherming. Het adres van Do Kwon is volgens het rapport bekend bij een aantal investeerders, dus de kans is groot dat het met de crash te maken heeft.

De enorme koersval van de munt heeft veel losgemaakt in de Terra community. Er werden zelfs nummers gedeeld van zelfmoordpreventie eenheden op subreddit omdat een aantal investeerders bijna al hun geld waren verloren. Naar verluidt worden er in heel Seoul waarschuwingen afgegeven om alle zelfmoordpogingen te melden die verband houden met de Terra-crash.

Ineenstorting van Terra

De prijs van Terra’s LUNA munt is ingestort tot praktisch nul dollar. Momenteel staat het op $0,000369. Dit terwijl de Terra koers iets meer dan een maand geleden nog rond de $120 lag. Ook de UST stablecoin is bijna niks meer waard. 1 UST token wordt op het moment van schrijven verhandeld voor $0,21. Alle hoop dat de koers zich uiteindelijk zou herstellen naar het felbegeerde $1 niveau is verloren.

Daarbovenop is het Terra netwerk voor de tweede keer stilgelegd. Validators werken aan een plan om het weer op te zetten, aldus een aankondiging op Twitter.

Terra oprichter Do Kwon kwam vandaag met een herstelplan voor het netwerk. Hiermee hoopt Do Kwon token-houders te compenseren voor de gruwelijke verliezen die ze de afgelopen dagen leden.

Do Kwon stelde voor dat de validators van de blockchain het netwerk resetten en het maximale aantal tokens naar 1 miljard terugbrengen. Deze tokens worden vervolgens verdeeld over LUNA- en UST- investeerders en een community-pool om toekomstige development te financieren.

Over de TerraUSD stablecoin is Do Kwon minder optimistisch. Het gaat volgens hem waarschijnlijk nooit meer lukken om de UST token naar $1 terug te brengen.

Altcoin nieuws

Terra 2.0 en LUNA Airdrop gaan live op 28 mei Terra 2.0 en LUNA Airdrop gaan live op 28 mei
Terra gemeenschap stemt unaniem om 1,3 miljard UST-tokens te vernietigen Terra gemeenschap stemt unaniem om 1,3 miljard UST-tokens te vernietigen
Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon Terra 2.0 klaar voor lancering, maar projecten verlaten het ecosysteem voor Polygon
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten