cardano, ada
Cardano

Waarom deze crypto analist juist nu Cardano koopt

De cryptomarkt heeft het moeilijk in september, waarbij vooral diverse altcoins zwaar worden getroffen. Cardano (ADA) is één van deze munten, die nieuwe dieptepunten heeft bereikt. Echter, er zijn kenners die beweren dat dit juist het ideale moment is om ADA bij te kopen.

ADA in de uitverkoop

Crypto-analist Kara Szabo ziet in het huidige marktsentiment een gouden kans voor waakzame investeerders. Cardano is momenteel namelijk voor een scherpe prijs verkrijgbaar. De waarde van het project is zelfs gedaald tot onder de ADA-koers na de crash van crypto-exchange FTX. Deze prijsniveaus waren eerder enkel zichtbaar in de aanloop naar de cryptomarkt bullrun rond januari 2021. Szabo heeft van deze gelegenheid gebruikgemaakt en heeft voor $20.000 aan ADA-tokens aangeschaft tegen een koers van $0,2534 per token.

Szabo haar strategische route naar 1 miljoen ADA

Op 1 september 2023 verwierf Kara al een aanzienlijk aantal ADA-tokens, toen de prijs per stuk ongeveer $0,2578 bedroeg. Dankzij deze aankopen is haar totale bezit gestegen tot iets meer dan 155.000 ADA-tokens. Ze is echter nog niet tevreden; haar ambitie is om haar portefeuille uit te breiden naar ergens tussen de 500.000 en 1 miljoen tokens.

Om dit doel te bereiken, hanteert Szabo een dollar-cost-average (DCA) strategie. Dit is een investeringstactiek waarbij op regelmatige tijdstippen een vast bedrag wordt geïnvesteerd in een bepaald activum, ongeacht de huidige marktprijs. Deze methode helpt om het risico te minimaliseren van een grote eenmalige investering op een moment dat de prijs ongunstig is. Szabo streeft ernaar om haar totale investering op te voeren tot $100.000.

Cardano’s potentiële winst

Als Cardano zijn vroegere hoogtepunten weet te overtreffen en een nieuwe piek boven de $3,09 bereikt, zou Szabo’s initiële investering van $20.000 kunnen groeien naar een bedrag van minstens $240.000. Een totale investering van $100.000 zou zelfs kunnen uitmonden in een vermogen van meer dan $1,2 miljoen, afhankelijk van de exacte momenten van aankoop.

Mocht de koers een vlucht nemen en stijgen naar waarden rond de $5 of zelfs hoger, dan zou het potentieel rendement voor Karo kunnen oplopen tot een indrukwekkende $2 miljoen.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Cardano nieuws

Welke impact heeft de toename in ontwikkelingsactiviteit op Cardano?
Cardano blockchain viert alweer zijn 6de verjaardag
Cardano Investeert Miljoenen in Diverse Innovatieve Projecten
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP-gemeenschap reageert massaal op tweet van Elon Musk
Zoveel geld zou je nu hebben als je in januari 2018 voor 1000 euro aan Ripple (XRP) had gekocht
XRP-advocaat gaat ‘grote aankondiging’ doen