Shiba inu coin, shib
Shiba inu

Waarom februari een winstgevende maand kan zijn voor Shiba Inu

Het jaar 2023 was niet bijzonder gunstig voor Shiba Inu (SHIB). In tegenstelling tot andere projecten die tegen het einde van het jaar aanzienlijke waardestijgingen lieten zien, slaagde deze meme coin er niet in om zijn weerstandsniveau van $0,000011 te doorbreken.

In de laatste twee weken is de waarde van de digitale munt zelfs met ongeveer 10% gedaald. Echter, volgens gegevens van het blockchain-analyseplatform CryptoRank, zou dit beeld in februari kunnen veranderen.

Februari is een goede maand voor SHIB

Historisch gezien heeft de maand februari gunstige resultaten getoond voor de koers van Shiba Inu (SHIB). In februari 2021 was er een stijging van 20,3% te zien, en in februari 2022 een toename van 1,59%. Als eerdere prestaties een indicatie zijn voor de toekomst, lijken de vooruitzichten voor SHIB positief.

Factoren die kunnen bijdragen aan een positieve trend omvatten verhoogde token-burns, toenemende gebruikersactiviteit op het Layer-2 netwerk Shibarium, en een algemeen groeiend sentiment op de markt. De groeiende interesse in Bitcoin (BTC) Spot exchange-traded funds (ETF’s) kan ook een significante invloed hebben op de koersontwikkeling van SHIB.

Shiba Inu prijsvoorspelling 2030

Hoewel de koers van Shiba Inu (SHIB) in het afgelopen jaar teleurstellend was, beleefde het in 2021 een opmerkelijke stijging. Investeerders die slechts enkele dollars hadden ingezet, werden miljonairs. Analisten van de crypto exchange Changelly hebben de toekomstige potentie van SHIB onderzocht en voorspellen dat de token tegen 2030 kan stijgen tot een waarde tussen $0,000128 en $0,000149.

Deze stijging zou een initiële investering van $1.000 kunnen verhogen tot bijna $17.000. Google’s kunstmatige intelligentie (AI) Bard doet een nog gedurfdere voorspelling, waarbij SHIB zou kunnen stijgen tot $0,001, op voorwaarde dat bepaalde criteria worden vervuld. Volgens deze voorspelling zou het rendement op dezelfde investering van $1.000 kunnen oplopen tot meer dan $110.000.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?