Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Hoeveel zou een investering van $1.000 in Shiba Inu in 2030 waard kunnen zijn?

In 2021, onderscheidde Shiba Inu (SHIB) zich als het crypto-project met de sterkste waardestijging. Binnen enkele maanden tijd transformeerden tal van nietsvermoedende investeerders in miljonairs dankzij deze opmerkelijke groei.

Ondanks de aanzienlijke correctie in de waarde van de token sinds de piek, blijven veel beleggers optimistisch en verwachten ze een aanzienlijke prijsstijging. Analisten van het cryptocurrency handelsplatform Changelly hebben uiteenlopende voorspellingen gedaan. Een van de belangrijkste vragen die ze hebben onderzocht, is: “Hoeveel zou een investering van $1.000 in Shiba Inu in 2030 waard kunnen zijn?”

Shiba Inu prijsvoorspelling voor 2030

Changelly voorspelt dat Shiba Inu binnen zes jaar, dus tegen 2030, kan handelen tussen een geschatte waarde van ongeveer $0,000128 en $0,000149. Dit scenario wijst op een mogelijke stijging van bijna 1.600%. Volgens de analisten van Changelly zou een investering van $1.000 in Shiba Inu over deze periode kunnen uitgroeien tot bijna $17.000.

Changelly is niet het enige platform dat optimistisch is over de toekomst van Shiba Inu. Ook Google’s AI, Bard, heeft een Shiba Inu prijsvoorspelling gedaan.

Bard speculeerde dat Shiba Inu tegen 2030 een waarde van $0,001 zou kunnen bereiken, maar dit is afhankelijk van het voldoen aan bepaalde criteria. Deze omvatten het verbranden van een significant deel van de SHIB-tokens en de ontwikkeling van gunstigere regelgeving in de cryptosector.

Indien deze voorspellingen uitkomen, zou dit een indrukwekkende waardestijging van meer dan 11.100% vertegenwoordigen. In dat scenario zou een investering van $1.000 kunnen leiden tot een rendement van meer dan $110.000.

Shibarium bereikt mijlpaal

Of Shiba Inu eerder benoemde voorspellingen kan waarmaken zal ook sterk afhangen van de innovaties en functionaliteiten op het platform. Het netwerk is in ieder geval hard op weg daar verandering in te brengen met zijn Layer-2 Shibarium dat in augustus van 2023 live ging. Het platform laat een indrukwekkende groei zien. Sinds zijn livegang heeft het bijna 300 miljoen transacties en verwerkt het momenteel richting de 3 miljoen transacties per dag.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
‘Bitcoin koers gaat dalen na de halving’
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Gigantische koersstijging