Shiba Inu (SHIB)
Shiba inu

Google Bard voorspelt wanneer Shiba Inu kan stijgen tot $0.0001

Na de lancering van de Bitcoin (BTC) Spot Exchange-Traded Fund (ETF) ervoer Shiba Inu (SHIB) ook een opwaartse trend. De munt overschreed zelfs tijdelijk de grens van $0,000011, maar onderging daarna een correctie en stabiliseerde rond het prijsniveau van $0,00001.

SHIB lijkt momenteel moeite te hebben om dit weerstandsniveau te doorbreken. Google’s kunstmatige intelligentie (AI) systeem Bard heeft recentelijk een voorspelling gedaan over een mogelijke doorbraak van de munt.

De weg naar $0,0001

Volgens een voorspelling van Bard, het AI-systeem van Google, zou het memeproject Shiba Inu (SHIB) het weerstandsniveau van $0,00001 kunnen doorbreken en potentieel kunnen groeien tot een koers van $0,0001. Deze groei, die een aanzienlijke stijging van bijna 1.000% vanaf het huidige niveau zou betekenen, zou echter één tot twee jaar in beslag kunnen nemen. Bard suggereert dat deze groei haalbaar kan zijn in de nasleep van de goedkeuring van een Bitcoin Spot ETF, een mijlpaal die al is bereikt. Daarnaast zijn de toenemende adoptie door de ontwikkeling van het Layer-2 netwerk Shibarium en de ShibaSwap exchange essentiële factoren voor deze groei.

De weg naar $0,001

De volgende significante doelstelling voor SHIB, volgens Google Bard, is een waardering van $0,001. Om deze koers te bereiken, voorziet Bard een langere tijdsspanne, waarbij gesproken wordt over een periode van 5 tot 10 jaar. De AI erkent ook dat deze tijdlijn nog verder uitgerekt kan worden, afhankelijk van verschillende factoren. Zo kunnen het verminderen van de huidige circulerende voorraad door middel van tokenverbranding (burning), veranderingen in crypto-regulering en technologische vooruitgang volgens Bard bijdragen aan het bereiken van deze ambitieuze koersdoelstelling.

Whale verplaatst 546 miljard SHIB tokens

Een anonieme crypto ‘whale’ heeft recentelijk een aanzienlijke transactie uitgevoerd door 546 miljard SHIB tokens te verplaatsen van de crypto exchange Binance naar een privé wallet. Deze tokens vertegenwoordigen een waarde van meer dan $5 miljoen, gebaseerd op de huidige marktprijs.

Volgens gegevens van Etherscan vond deze transactie plaats op 8 januari. Hoewel de exacte reden achter deze verschuiving onbekend blijft, kan het te maken hebben met de recente prijsdaling van SHIB. Het overbrengen van de tokens naar een privé wallet zou kunnen wijzen op een langetermijnvisie van de whale, mogelijk als voorbereiding op een toekomstige marktbeweging of als een strategie om meer controle over de assets te behouden.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Shiba Inu of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?