zdex
Persbericht

Waarom handelaren zich afkeren van grote munten zoals TRX en TON om ZDEX te accumuleren

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Traders richten hun aandacht weg van bekende cryptocurrencies en zoeken naar nieuwe kansen. Er is een opvallende verschuiving van grote munten zoals TRX en TON naar het verzamelen van ZDEX. Deze beweging duidt erop dat er spannende veranderingen plaatsvinden in de cryptomarkt, met potentieel groei in onverwachte hoeken.

ZDEX Presale: Jouw Gouden Kans op DeFi Succes

De ZDEX-presale is live, en dit is je kans om in te stappen in de volgende DeFi-parel voordat het losbarst! Vanaf slechts $0,0017 stijgt ZDEX sneller dan je favoriete meme-coin. Vroege vogels die op deze raket naar “Lambo-land” stappen, zijn gepositioneerd voor epische winsten in de komende bullmarkt, met analisten die voorspellen dat ZDEX de leiding zal nemen onder DEX-tokens, met mogelijke rendementen die boven de 1.000% kunnen uitstijgen!

Swap sneller dan de stemmingswisselingen van je ex

ZDEX vormt de kern van ZircuitDEX, de next-gen gedecentraliseerde exchange (DEX) die draait op de razendsnelle Zircuit L2-keten. Met ultrasnelle swaps, minimale slippage, bijna geen kosten en een interface die soepeler werkt dan boter, is ZircuitDEX gebouwd voor DeFi-traders van alle niveaus die serieuze winsten willen maken in de komende bullmarkt.

ZircuitDEX is volledig EVM-compatibel, waardoor het eenvoudig te integreren is met Ethereum-tools, terwijl ZK-proofs zorgen voor een beveiliging van titaniumkwaliteit, sterker dan een bear market!

Geniet van meme coin winsten die stabieler zijn dan elke hype

Herinner je je nog toen BRETT met 14.000% steeg? Met het meme-coin launchpad van ZircuitDEX kun je vroeg instappen in de volgende meme-token sensatie en profiteren van de first-mover advantage. ZircuitDEX’s meme-gedreven, community-first sfeer maakt van DeFi een spannende en winstgevende rit die je vanaf dag één niet wilt missen!

Laat je kapitaal harder werken dan een marathonloper

Of je nu swapt of liquiditeit verschaft, ZircuitDEX is ontworpen om je winsten te maximaliseren terwijl het gebruik eenvoudig en geautomatiseerd blijft. Met geconcentreerde liquiditeit voor een kapitaalefficiëntie tot wel 500x hoger dan bij een gemiddelde DEX, kunnen LP’s meer verdienen met minder inzet. Bovendien maken geautomatiseerde liquiditeitsstrategieën het traden moeiteloos, zodat je kunt ontspannen en je winsten kunt zien groeien.

Naarmate de hype toeneemt, stormen slimme investeerders die op zoek zijn naar de volgende 100X-token de ZDEX-presale binnen. Tokenhouders krijgen toegang tot stemrechten, exclusieve airdrops, handelsincentives en staking rewards.

Waarom genoegen nemen met gemiddeld? Pak je ZDEX voordat het naar de maan gaat en ervaar de krankzinnige Zircuit DEX-revolutie!

Site: ZircuitDEX

Twitter: https://x.com/ZircuitDEX

Telegram: https://t.me/ZircuitDexVerify

TRON (TRX): Gedecentraliseerd Platform voor Contentmakers

TRON (TRX) is een blockchain-platform dat in 2017 werd gelanceerd door de Tron Foundation. Het platform stelt digitale contentmakers in staat om volledige eigendom over hun creaties te behouden en direct beloningen te ontvangen van consumenten, zonder tussenpersonen zoals YouTube of Apple. TRON ondersteunt smart contracts en gedecentraliseerde applicaties (dApps). Het platform hanteert een transactiemodel vergelijkbaar met dat van Bitcoin, waarbij transacties worden vastgelegd op een openbaar grootboek. Ontwikkelaars kunnen dApps bouwen en content aanbieden en worden hiervoor beloond met digitale activa. Dit creëert een gedecentraliseerd internet en een alternatief voor Ethereum. Met de focus op het versterken van contentmakers en zijn technologische mogelijkheden, heeft TRX potentieel. In de huidige marktcyclus kan het een aantrekkelijke optie zijn voor degenen die geïnteresseerd zijn in gedecentraliseerde contentplatforms.

Toncoin: De Native Cryptovaluta van The Open Network Blockchain

Toncoin (TON) is de native cryptovaluta van The Open Network, een gedecentraliseerde, open-source layer-1 blockchain die wordt ondersteund door de TON Foundation en bijdragers. Oorspronkelijk ontwikkeld door Telegram als de Telegram Open Network met de ‘Gram’-token, werd het project in 2020 stopgezet na een gerechtelijk bevel van de SEC. Later werd het door de community nieuw leven ingeblazen als The Open Network. Toncoin maakt gebruik van een proof-of-stake-consensusmodel, wat de schaalbaarheid en betrouwbaarheid van het netwerk vergroot. Het platform wil snelle, veilige betalingsdiensten met lage kosten bieden en een uitgebreid ecosysteem ontwikkelen dat gedecentraliseerde opslag, diensten, DNS, anonieme netwerken en efficiënte betalingsverwerking omvat. Met zijn focus op schaalbaarheid en veelzijdige diensten draagt Toncoin bij aan de ontwikkeling van het blockchain-landschap.

Conclusie

Met de bullmarkt van 2024 in volle gang bieden grote munten zoals TRX en TON minder kortetermijnpotentieel. Traders richten zich nu op ZircuitDEX, dat 500x kapitaalefficiëntie, razendsnelle transacties en nul slippage biedt. De presale van de ZDEX Token biedt een korting van 70% en potentiële rendementen van 500%, naast voordelen zoals vroege toegang tot nieuwe meme coins en omzetdeling.


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk