Altcoin Nieuws, VeChain Nieuws

Waarom is de VeChain koers deze week met 40% gestegen?

VeChain blijft vandaag uitstekend presteren, met een hoogtepunt van $0,0320 en een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur. Als we iets verder uitzoomen op de grafiek is de prijsstijging van VET nog indrukwekkender. Hoewel de prijsactie van de token niet veel aandacht heeft gekregen, is het de afgelopen week met meer dan 32,85% gestegen. Dit artikel richt zich op de factoren die hebben geleid tot de prijsstijging.

VeChain koers stijgt newsbit
VET/ USD 1 dag per candle – Bron: TradingView

Nieuwe partnerschappen en duurzaamheid

Dankzij zijn diversiteit en veelzijdigheid op het gebied van blockchain-technologie heeft VeChain als een Layer-1 smart contract-platform aanzienlijke vooruitgang geboekt in de acceptatie door tal van bedrijven. Mede dankzij deze veelzijdigheid en diversiteit is VeChain een voorloper in de strijd tegen klimaatverandering.

Een van de meest recente updates van het VeChain-protocol toonde de unieke mogelijkheden van VeCarbon, een zero-threshold carbon management software-as-a-service (SaaS)-protocol. Volgens een update gedeeld door Twitter-gebruiker @eisenreich, hebben honderden bedrijven met succes het VeCarbon-protocol gebruikt om hun eigen koolstofemissies te beheren.

Naast de groeiende acceptatie door bedrijven, is duurzaamheid dus de tweede belangrijkste drijfveer voor de razendsnelle prijsgroei van VeChain.

Altcoin nieuws

Arbitrum airdrop ziet 1.500 adressen $3,3 miljoen consolideren in twee portefeuilles
Terra-oprichter Do Kwon in Montenegro gearresteerd
Centrale bank van Verenigde Arabische Emiraten tekent deal voor CBDC-strategie
Meer nieuws

Meest gelezen

XRP koers van 589 dollar in aantocht?
Bitcoin koers van 1,5 miljoen dollar in aantocht?
Komende woensdag wordt cruciaal voor Bitcoin