VeChain, VET
Altcoin, VeChain

Waarom is de VeChain koers deze week met 40% gestegen?

VeChain blijft vandaag uitstekend presteren, met een hoogtepunt van $0,0320 en een stijging van meer dan 6% in de afgelopen 24 uur. Als we iets verder uitzoomen op de grafiek is de prijsstijging van VET nog indrukwekkender. Hoewel de prijsactie van de token niet veel aandacht heeft gekregen, is het de afgelopen week met meer dan 32,85% gestegen. Dit artikel richt zich op de factoren die hebben geleid tot de prijsstijging.

VeChain koers stijgt newsbit
VET/ USD 1 dag per candle – Bron: TradingView

Nieuwe partnerschappen en duurzaamheid

Dankzij zijn diversiteit en veelzijdigheid op het gebied van blockchain-technologie heeft VeChain als een Layer-1 smart contract-platform aanzienlijke vooruitgang geboekt in de acceptatie door tal van bedrijven. Mede dankzij deze veelzijdigheid en diversiteit is VeChain een voorloper in de strijd tegen klimaatverandering.

Een van de meest recente updates van het VeChain-protocol toonde de unieke mogelijkheden van VeCarbon, een zero-threshold carbon management software-as-a-service (SaaS)-protocol. Volgens een update gedeeld door Twitter-gebruiker @eisenreich, hebben honderden bedrijven met succes het VeCarbon-protocol gebruikt om hun eigen koolstofemissies te beheren.

Naast de groeiende acceptatie door bedrijven, is duurzaamheid dus de tweede belangrijkste drijfveer voor de razendsnelle prijsgroei van VeChain.

Altcoin nieuws

Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Terraform Labs stopt activiteiten na schikking van $4,47 miljard met SEC
Licht Andrew Tate zijn volgers op met memecoins?
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken