Ethereum Nieuws

Waarom keldert de Ethereum koers vandaag?

De Ethereum Merge zou een heel bullish evenement moeten zijn, echter is de prijsdaling van Ethereum een reden tot bezorgdheid voor beleggers.

De nasleep van Bellatrix

De Bellatrix upgrade is gisteren live gegaan. Deze upgrade markeert het begin van de Merge. Het geeft de validators ook de mogelijkheid om zogenaamde ‘Beacon-blokken’ te maken.

De netwerkdeelname van Ethereum is gedaald na de Bellatrix upgrade. Volgens experts kan de daling worden toegeschreven aan het falen van sommige nodes om hun clients te upgraden. Zij geloven dat de deelname zal stijgen als meer en meer validators hun nodes upgraden voor de Bellatrix upgrade.

Een meer verontrustend teken, ook voor de koers, is dat de gemiste blok rate van Ethereum met 1700% omhoog is gegaan na de upgrade. Het ontwikkelingsteam van Ethereum zal de situatie nauwlettend in de gaten houden aangezien de Merge nog maar een week verwijderd is.

Waarom de Ethereum prijzen dalen

Adam Cochran, een crypto-influencer en partner bij Cinneamhain Ventures, gelooft dat de val van de Ethereum-prijzen andere redenen kan hebben. Hij gelooft dat Aave’s beslissing om de Ethereum markten te pauzeren ervoor zorgde dat platformen zoals ‘InstadApp’ zich terugtrokken in stETH/ETH pools. Hij gelooft dat de volgende Ethereum dieptepunten kan bereiken als gevolg van de afname van de handel.

De macro-economische factoren helpen Ethereum ook niet. De Fed zal naar verwachting haar agressieve houding voortzetten om de inflatie aan te pakken. De dollar zet zijn rally voort wat leidt tot een grote sleur in de crypto en algemene markten.

Crypto beleggers zullen met spanning wachten op de CPI onthulling van 13 september. De Merge zal ook ergens rond dezelfde datum worden afgerond. Deze factoren zullen een grote impact hebben op de prijs van Ethereum.

Ethereum nieuws

Ethereum Merge laat blokcreatie pieken Ethereum Merge laat blokcreatie pieken
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Dit is waarom er minder Ethereum wordt geburned via EIP-1559 Dit is waarom er minder Ethereum wordt geburned via EIP-1559
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten