Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Waarom Shiba Inu whales massaal SHIB tokens bijkopen

Shiba Inu (SHIB) heeft recent minder goed gepresteerd dan sommige andere cryptoprojecten, zoals Solana (SOL). Desondanks blijft de SHIB-gemeenschap loyaal, met de hoop dat het project opnieuw zijn gloriedagen zal beleven.

Gegevens van het blockchain analyseplatform IntoTheBlock tonen aan dat Shiba Inu veerkracht vertoont, onder andere door een opmerkelijke toename in activiteit onder grote investeerders, ook wel ‘whales’ genoemd.

De indicator “Large Transactions Volume” van IntoTheBlock onthult de hoeveelheid grote transacties, uitgevoerd door deze whales, op een bepaalde dag. Voor Shiba Inu is er een stijging van 124,6% waargenomen in deze metriek, betreffende transacties met een waarde van meer dan $100.000 in de laatste 24 uur.

Grote investeringen door grote investeerders kunnen duiden op meer vertrouwen in het project en een positieve toekomstvisie voor de prijsontwikkeling. Dit kan op de langere termijn ook andere investeerders aansporen om deel te nemen aan het project.

Doorbraak van een belangrijke trendlijn

De plotselinge toename van investeringen door ‘whales’ in Shiba Inu kan mogelijk worden toegeschreven aan de doorbraak van een belangrijke trendlijn, waar momenteel een ‘retest’ of herbeoordeling plaatsvindt. Deze herbeoordeling speelt een cruciale rol in het bepalen van de toekomstige koersrichting van de munt. Indien deze retest succesvol is, zou het kunnen leiden tot een stijging van de koers van Shiba Inu.

Er wordt voorspeld dat tegen december de waarde van de munt zou kunnen toenemen tot boven de $0,000016, een prijsniveau dat het laatst in mei 2022 werd bereikt. Deze ontwikkeling zou een belangrijk keerpunt kunnen zijn voor Shiba Inu, aangezien het een sterke indicatie zou zijn van een hernieuwd marktvertrouwen en een potentieel voor verdere prijsstijgingen.

Atomic Wallet integratie met Shibarium

Een andere belangrijke factor die bijdraagt aan de interesse van ‘whales’ in Shiba Inu, is de recente integratie van het Shiba Inu ecosysteem met Atomic Wallet. Deze wallet, een gedecentraliseerd platform voor cryptocurrency, heeft een gebruikersbasis van meer dan 5 miljoen mensen. Onlangs kondigde Atomic Wallet aan dat de integratie met het Shiba Inu ecosysteem succesvol is voltooid.

Dankzij deze integratie biedt Atomic Wallet nu directe toegang tot de diverse onderdelen van het SHIB ecosysteem, inclusief het Shibarium Layer-2 protocol, wat van essentieel belang is voor het netwerk. Deze ontwikkeling werd bevestigd via het officiële social media account van Atomic Wallet, waar bewijs van de integratie werd gedeeld. Hierbij werd specifiek de ondersteuning voor alle tokens binnen het Shiba Inu ecosysteem – SHIB, BONE en LEASH – benadrukt.

Conclusie

In conclusie, de recente toename in investeringen door ‘whales’ in Shiba Inu wordt gedreven door veelbelovende ontwikkelingen zoals de doorbraak van belangrijke trendlijnen en de integratie met Atomic Wallet. Deze factoren wijzen op een groeiend vertrouwen en potentieel voor aanzienlijke koersstijgingen in de nabije toekomst.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’