Altcoin,, Trending

Waarom Stijgt VeChain (VET) met 30%?

De prijs van de VET-token van VeChain is vandaag met meer dan 30 procent gestegen, waarom? VeChain gaat samenwerken met Walmart China.


VeChain gaat samenwerken met Walmart

Naar verluid gaat VeChain samenwerken met het in China gevestigde deel van Walmart. Het crypto bedrijf gaat een blockchain oplossing bieden voor het volgen van voedselveiligheid.

Walmart heeft nog geen officiële aankondiging gedaan, maar een directeur van PricewaterhouseCoopers (PwC), die ook deel uitmaakt van de samenwerking, plaatste het nieuws op social media. De CEO van VeChain, genaamd Sunny Lu, bevestigde al snel de geruchten via Twitter, ondanks hij vertelde even de officiële reactie van Walmart af te wachten.

 

Samenwerking zorgt voor massale adoptie

Kort na de bevestiging van Walmart plaatste Lu een aantal berichten waarin hij zijn gedachten over de samenwerking met Walmart omschreef. Hij vertelt dat hij verwacht dat de samenwerking met deze enorme keten zeker zal leiden tot massale adoptie. Niet alleen consumenten adoptie, maar ook tot adoptie van 500 voedsel leveranciers.

 

VeChain (VET) prijs schiet omhoog met 32%

Na het nieuws vloog de VET prijs omhoog. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 VET token rond de $0,0095 dollar. Dit terwijl de VeChain koers 1 dag geleden nog rond de $0,0072 lag. Dat betekent dat de VET koers vandaag, door de aankondiging, met meer dan 32% is gestegen.