The hideaways
Persbericht

Waarom The Hideaways (HDWY) sneller zal groeien dan Polygon (MATIC) en Quant (QNT)

De prijzen van Polygon (MATIC) en Quant (QNT) zijn deze week gestabiliseerd, aangedreven door de stijgende acceptatie en bullish projecties naar de tokens.

Desalniettemin is het aantal MATIC- en QNT-houders dat The Hideaways (HDWY) koopt enorm gestegen, waardoor HDWY de meest aantrekkelijke voorverkoopmunt is in de cryptocurrency-ruimte.

Polygon (MATIC) prijs houdt bullish momentum

Polygon (MATIC) heeft deze week een stabiele opwaartse trend behouden te midden van de toenemende acceptatie van het platform, in tegenstelling tot de onzekerheid van de bredere markt.

In de 7-daagse tijdlijn wisselt MATIC de handen uit voor $0,937266, wat neerkomt op een stijging van 18,10%.

Afgezien van de glimmende basisprincipes, heeft Polygon (MATIC) met succes deals gesloten voor uitgebreidere acceptatie en ecosysteemgerichte upgrades. Onlangs onthulde het een samenwerking met Nubank, waardoor het $1,00-niveau van Polygon (MATIC) dit jaar een haalbare prijs wordt.

Polygon (MATIC)-investeerders ondersteunen hun portefeuilles ook met een ander potentieel token, The Hideaways (HDWY), dat dankzij zijn vastgoedinvestering van de volgende generatie bovenaan de hitlijsten stond als het beste presale-token op de markt.

Quant (QNT) bereikt $270 voor het einde van het jaar

Een aantal crypto-enthousiastelingen houdt vast aan de voorspelling dat Quant (QNT) voor het einde van 2022 het niveau van $270 zou kunnen bereiken. Op het moment van schrijven handelt QNT op $166,03, wat een stijging van 21,70% in de afgelopen maand weerspiegelt.

Dienovereenkomstig presenteert Quant zeer aantrekkelijke tokenomics. Het totale aanbod staat op 14,54 QNT, waarvan meer dan 80% in omloop is. Er zal dan geen verdere muntslag van het token plaatsvinden, aangezien er geen inflatierisico is.

De veerkracht ten opzichte van marktonzekerheid wordt ook gezien in The Hideaways (HDWY), die niet is beïnvloed door de bearish markt, wat wordt bevestigd door de uitgaande vraag naar het actief.

Ondertussen benadrukten topexperts dat Quant (QNT)-partnerschappen in de modder vastzitten, waardoor investeerders in plaats daarvan naar The Hideaways (HDWY) en Polygon (MATIC) gaan.

The Hideaways (HDWY): De nieuwe crypto lieveling

The Hideaways (HDWY) heeft een maand na de lancering van de voorverkoop zeker een stempel gedrukt in de crypto-industrie.

Bijgevolg wordt The Hideaways snel het beste alternatief voor investeerders van Polygon (MATIC) en Quant (QNT) dankzij de betaalbaarheid, waarbij het token wordt verkocht voor $0,045 per token.

HDWY heeft de markt gedomineerd in termen van zijn unieke bruikbaarheid; The Hideaways is het eerste project dat gebruikmaakt van het potentieel van de biljoen dollar waarde van het luxe vastgoedveld door niet-vervangbare tokens te slaan, met een verwachte winst van ongeveer 9.000% in 2023.

Analisten raden ook aan om uw geld te plaatsen op projecten met een hoog potentieel en een lage marktkapitalisatie, omdat ze u exponentiële winsten kunnen opleveren – The Hideaways (HDWY) past perfect bij zijn marktkapitalisatie van $72 miljoen.

De vroege houders van The Hideways (HDWY) kunnen in 2023 enorme winsten genereren. Zorg dat jij een van hen bent!

Kijk eens naar The Hideaways (HDWY):