pullixpb15
Persbericht

Waarom Whales Cardano (ADA) en Ripple (XRP) Verkopen om Deze Nieuwe Altcoin te Kopen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Een opvallende trend doemt op in de cryptocurrency markt waarin whales Cardano (ADA) en Ripple (XRP) verkopen om een nieuwe altcoin, genaamd Pullix (PLX), te kopen. Deze plotselinge verschuiving komt terwijl Pullix de laatste stadia van een succesvolle voorverkoop nadert, die tot nu toe $5,5 miljoen heeft opgehaald. Laten we de redenen achter deze activiteit van whales en de mogelijke impact op de markt verkennen.

Pullix (PLX) – Een Nieuwe Dageraad in Crypto Handel

Pullix is een aanstaande activa-uitwisseling die de beste aspecten van gedecentraliseerde en gecentraliseerde handelsoplossingen combineert. Met een focus op het oplossen van liquiditeitsproblemen, het verhogen van de veiligheid en het bieden van een gebruiksvriendelijke ervaring, is Pullix toegewijd aan het stellen van een nieuwe standaard.

Een deel van deze toewijding is het “Trade-to-Earn” model dat PLX-tokenhouders beloont met een deel van de dagelijkse inkomsten van het platform, simpelweg door hun tokens vast te houden. Deze innovatieve functie heeft de aandacht getrokken van veel investeerders, met name van whales die hun winsten willen maximaliseren.

Het integreren van meerdere activaklassen — inclusief crypto, forex, grondstoffen en aandelen — in één account is een onderscheidende functie die Pullix scheidt van de concurrentie. Bovendien heb je alleen een e-mailadres nodig om dit account te krijgen, aangezien er geen KYC-vereisten zijn.

Het platform biedt institutionele, slippage-vrije handel met een off-chain orderboek voor snelle uitvoering. Het idee is dat Pullix kan concurreren met de snelheid van traditionele gecentraliseerde beurzen zonder de veiligheid en flexibiliteit van DeFi op te offeren.

De PLX-token is een belangrijk onderdeel van het Pullix-ecosysteem, dienend als een utility token voor staking, handelskortingen en bestuursrechten. Met een beperkte totale voorraad van 200 miljoen tokens en een krachtig verbrandingsmechanisme, is PLX ontworpen om in waarde te stijgen over tijd.

Investeerders hebben al hun vertrouwen in dit project getoond, met meer dan $5,5 miljoen opgehaald sinds de voorverkoop begon in december 2023. De huidige prijs in fase 7 van de voorverkoop van $0,10 is een tijdgelimiteerde kans om PLX-tokens te kopen voordat prijsontdekking begint op openbare beurzen.

Overstappen van Cardano (ADA) naar Kansen met Hoger Rendement

Cardano is trots op zijn positie als een door onderzoek gedreven blockchain die zich richt op schaalbaarheid, interoperabiliteit en duurzaamheid. Deze unieke benadering zorgde ervoor dat de prijs van Cardano in de bull run van 2020/21 met meer dan 100x steeg, aangezien investeerders konden zien dat Cardano Ethereum uitdaagde als het leidende smart contract platform.

Echter, recente activiteiten van whales suggereren dat sommige investeerders hun vertrouwen in het vermogen van Cardano om zijn beloften na te komen, mogelijk hebben verloren. Solana neemt de fakkel over van Cardano als de volgende ‘Ethereum killer’, met recente Solana DeFi handelsvolumes die de $1B overschreden.

De prijs van Cardano steeg van $0,24 in eind oktober naar een recente piek van $0,68 in half december. Echter, de prijs van Cardano staat vandaag de dag slechts op $0,49, terwijl houders uitkijken naar kansen met een hoger rendement, zoals de voorverkoop van Pullix.

Analisten suggereren dat $0,80 de volgende belangrijke weerstandszone is die Cardano moet overstijgen om een nieuwe bullish fase in te gaan. Tot die tijd zal Cardano waarschijnlijk zijwaarts bewegen, terwijl handelaren wisselen tussen Cardano en andere veelbelovende altcoins om de maximale winsten uit de huidige marktcyclus te halen.

Ripple (XRP)’s Mainstream Succes en SEC Obstakels

Ripple was een van de eerste altcoins die mainstream succes bereikte omdat het zichzelf positioneerde als een sneller alternatief voor Bitcoin met lagere transactiekosten. In feite werd Ripple in 2017 de op een na grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie, met een all-time high van $3.84.

Echter, de rechtszaak van de SEC tegen Ripple, waarbij XRP werd beschuldigd van een effect te zijn, veroorzaakte een aanzienlijke prijsdaling en verstikte de groei. Het Ripple-team is nu weer op koers terwijl ze hun netwerk blijven uitbreiden en meer partnerschappen aantrekken met financiële instellingen.

De recente deal gesloten met Onafriq om grensoverschrijdende betalingen in Afrika te verbeteren is het laatste voorbeeld van Ripple’s potentieel om traditionele banksystemen te verstoren. Is dit het begin van een nieuwe bullish trend voor XRP?

Hoewel Ripple-houders blij zijn met de ontwikkelingen, is er een alarmerend gebrek aan positieve prijsbewegingen aangezien XRP blijft schommelen onder de psychologische weerstand van $1,00. Bovendien is de XRP/BTC-ratio de laagste sinds april 2021 terwijl het moeite heeft om momentum te winnen tegen Bitcoin.

Sommige Ripple-houders beginnen een deel van hun bezit te ruilen voor afgeprijsde PLX-tokens terwijl Ripple vastzit onder $1,00. Dit zou zeer winstgevend kunnen uitpakken aangezien verwacht wordt dat Pullix zal stijgen wanneer de handel later deze maand live gaat. Deze handelaren zouden dan terug kunnen roteren naar Ripple of andere altcoins naar keuze.

Voor meer informatie over de voorverkoop van Pullix, zie de onderstaande links:

Bezoek Pullix 

Join De Pullix Communities


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.