Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

Wat is de reden van de enorme ApeCoin prijsstijging?

De ApeCoin prijs is in de afgelopen week razendsnel gestegen. De koers piekte vannacht zelfs even tot een hoogtepunt van $27, maar wat is de reden van de enorme ApeCoin prijsstijging?

De enorme ApeCoin koersstijging

De ApeCoin koers is de afgelopen week flink aan het pieken. Vannacht steeg de APE koers zelfs even tot een hoogtepunt van $27. Sindsdien is de prijs weer wat teruggezakt, waardoor de prijs van 1 APE token op het moment van schrijven rond de $22,60 ligt. Ondanks de kleine terugval ligt de ApeCoin prijs nog altijd 60% hoger dan een week geleden.

ApeCoin koers 29 april
APE prijs grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

Wat is de reden van de ApeCoin prijsstijging?

ApeCoin is een governance-token en dat betekent dat APE investeerders binnen de ApeDAO voorstellen doen en ook stemmen over de voorstellen. Als je lid wil zijn van de Ape-community dan moet je een aantal APE-tokens bezitten.

Aangezien er een aantal belangrijke voorstellen in de lucht hangen, en deze precies samengaan met de huidige prijsstijging, lijkt het erop dat investeerders meer ApeCoin tokens kopen om stemrecht te hebben.

Er zijn momenteel drie Ape Improvement Proposals (AIP) waarover op 4 mei wordt beslist. Zo gaan de AIP-21 en AIP-22 over het staken van de ApeCoin-token. Ook wordt er beslist over het AIP-7 voorstel. Dit voorstel stelt een wijziging voor in de manier waarop waarop discussies binnen de DAO worden geformaliseerd. Naast deze drie actieve voorstellen zijn ook twee aanvullende AIP’s in behandeling.

Altcoin nieuws

Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten
Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten