Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Newsbit 04-02-2021 12:39u leestijd 2 - 3 min

Wat is FREE coin?

De FREE coin is een cross-blockchain community coin, die zich als uitdager van DOGE coin positioneert. Het doel van de FREE coin is om starters in crypto trading een coin aan te bieden met een hoge voorraad maar ook een lage prijs. Op deze manier kunnen starters zonder financieel risico leren hoe om te gaan met exchanges, blockchains, wallets, DEFI-applicaties enzovoort.


Basis informatie

De FREE coin is beschikbaar op 3 Blockchains: Ethereum (ERC20), BinanceSmartChain (BEP20) en Tron (TRC10). De totale voorraad FREE coin is 10.000 miljard, wat neerkomt met ongeveer 1200 FREE coin per persoon op aarde. 97% van de totale voorraad is reeds in omloop, 3% is nog in handen van het projectteam voor de financiering van toekomst ontwikkeling en support.

De FREE coin wil in de toekomst de courante coin worden voor dagelijkse betalingen via Blockchain. Nu reeds wordt de FREE coin aanvaard als betalingsmiddel op de vending machines en kassasystemen van Ivendpay (Azië en Rusland), door webshops maar ook voor QR-betalingen. Ook heeft TATUM (leverancier van Blockchain API-software voor banken) de FREE coin opgenomen in de oplossingen die zij aan banken aanbieden.

De grootste user communities van de FREE coin zijn momenteel gesitueerd in Azië (Filipijnen, Indonesië en Zuid-Korea). FREE coin wordt verhandeld op meer dan 30 crypto exchanges (Hotbit, Etherflyer, Cointiger, Latoken, Stex, Crex24, Coinsbit en PoloniDEX) en Defi applicaties (Uniswap, Pancakeswap, Rubic, Bakeryswap en Burgerswap)

De FREE coin is niet gelanceerd via een ICO (Inital Coin Offering), maar werd rechtstreeks aan de eerste houders verkocht aan de introductieprijs van 0.0000000006 USD. Intussen is de prijs van de FREE coin reeds X 100 t.o.v. de introductieprijs

Alle belangrijke crypto wallets ondersteunen de FREE coin: Trustwallet, Safepal, Lumi, Samsung wallet, Binance Chain Wallet, Tronlink, Lumi, Bitberry, Ledger, Metamask, MyEtherWallet, IMToken en Coinomi. Houders van de FREE coin krijgen de mogelijkheid om 2% interest per maand te verdienen door het “staken” (vastzetten) van FREE coin.


Wat is het onderscheid tussen de FREE coin en DOGE?

  1. De voorraad FREE coin is veel hoger dan de voorraad DOGE coin. Hier zit wel een grote maar bij: de voorraad FREE coin is “capped” (kan niet meer toenemen), de voorraad DOGE coin daarentegen is niet “capped”, er kunnen dus onbeperkt nieuwe DOGE coin worden aangemaakt.
  2. De FREE coin is Multi-blockchain, de Doge Coin is beschikbaar op 1 blockchain.
  3. De FREE coin heeft een rendement van 10 400% of 2,5 jaar, de DOGE coin heeft een rendement van 1 580% of 6 jaar.
  4. Aangezien de FREE coin de ambitie heeft om de DOGE coin bij te benen in marktkapitalisatie, geeft dit de FREE coin een verdere mogelijke prijsstijging van 30 000%.

Wie zijn de oprichters van de FREE coin?

De FREE coin is opgericht door een team vrijwilligers gebaseerd in Azië en Europa. Het bestuur van de FREE coin wordt waargenomen door de administrators van de verschillende lokale gebruikersgroepen. In overleg bepalen zij de verdere ontwikkeling van de FREE coin. Op lange termijn heeft FREE coin de ambitie om de belangrijkste crypto coin te worden voor dagelijkse cryptobetalingen via webshops, vendingmachines en QR-betalingen.

Meer informatie over de FREE coin vind je op www.FREEcoin.technology

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten