Tradebot

Newsbit 19-06-2020 19:52 leestijd 3 - 4 min

Wat is TradeSanta?

TradeSanta is software voor het automatiseren van cryptocurrency-handel. De software is zeer geschikt voor beginners en professionele handelaren. Zonder het handelen een voltijdbaan te maken, kun je 24/7 profiteren van schommelingen in de cryptomarkt. Hoe? In een notendop, TradeSanta is een software om verbinding te maken met grote exchanges, zoals Binance, Huobi, en daar bovenop geautomatiseerde handelsstrategieën te implementeren. Wil je meer weten? Lees verder.


Korte samenvatting

  • Een beginners vriendelijke interface
  • Een keuze uit professionele handelaren
  • Responsief ondersteuningsteam
  • DCA & Grid Bots
  • Lange en korte strategieën
  • MACD, Bollinger Bands, RSI
  • Gratis abonnement beschikbaar

Voor- en nadelen

TradeSanta is uitstekend geschikt voor zowel ervaren als beginnende handelaren. In het dashboard kun je, naast wisselkoersen, grafieken, koersen en leerzame documenten, grafieken van Binance, Bittrex, Bitfinex en HitBTC vinden.

De standaard handelsfunctie is beschikbaar voor de gebruikers van het platform. Kies gewoon een toegangspunt, een valuta en volume.

Ook kun je jouw strategieën automatiseren met behulp van Grid- of DCA-bots of bestellingen plaatsen met behulp van de ‘Smart Order’, wat een snelle manier is om een munt rechtstreeks via de interface van uw dashboard te kopen of verkopen.

TradeSanta Bots UI

Het team werkt momenteel aan het toevoegen van verschillende functies voor zowel beginners als gevorderde handelaren.


De functies van TradeSanta

Een van de meest populaire kenmerken van TradeSanta is de long en short handelsbot die de meest populaire strategieën op de markt implementeert.

Een long bot koopt tokens die naar verwachting in waarde zullen stijgen tegen een lagere prijs, zodat je ze later tegen een hogere prijs kunt verkopen.

Een short bot verkoopt munten waarvan wordt verwacht dat ze in waarde zullen dalen tegen een hogere prijs met de bedoeling hetzelfde bedrag terug te kopen, maar tegen een nog lagere prijs. Dit geeft je hetzelfde bedrag aan cryptocurrency plus de gemaakte winst.


Gebruikerservaring

Op het dashboard, kun je heel gemakkelijk je totale saldo, wisselkoersen, je voortuitgang en topparen volgen. De wizard begeleid je door de voor ingestelde strategiesjablonen en helpt je om te beginnen.

Bot aanmaken UI

Strategieën

Wat TradeSanta van de concurrenten onderscheidt, zijn de technische analysehulpmiddelen die de bots gebruiken om de transactie te starten. Zo gebruikt TradeSanta bijvoorbeeld Bollinger bands. Die meet de volatiliteit en stuurt handelssignalen wanneer de huidige prijs de bovenste of onderste band bereikt.

Ook kan het gebruik maken van Martingale. Dit is een automatische toename van het volume van elke extra bestelling met een factor van 1,05 tot 2. Elke volgende extra bestelling heeft dus een groter volume dan de vorige.


Prestatie

Een van de grootste problemen voor professionele handelaren is de noodzaak om 24/7 diverse markten te volgen en hierop te handelen.

Met het Maximumplan van TradeSanta kunt je dag in en uit een onbeperkt aantal bots aanzetten op basis van voorgeprogrammeerde strategieën. De service geeft je de kans om zoveel markten te dekken als je wilt.


Veiligheid

Het TradeSanta-team doet er alles aan om de accounts en persoonlijke informatie van zijn gebruikers te beschermen. Ze voeren bijvoorbeeld regelmatig beveiligingsaudits uit op de TradeSanta-website en werken alleen samen met exchanges die een goede reputatie hebben.

Met de API-sleutels kan de bot alleen handelen en heeft het team geen toegang tot het geld van gebruikers of kan het deze niet opnemen.

Voor extra beveiliging kun je ook 2FA inschakelen, een veilig wachtwoord kiezen of API-machtigingen voor je exchange controleren.

TradeSanta API

Prijs

TradeSanta heeft vier verschillende plannen om te starten met een trade bot.

  • Gratis plan – Met dit plan kun je maximaal 2 bots gebruiken.
  • Basisplan – Gebruik maximaal 49 bots voor $10,5 per maand.
  • Maximaal plan – Biedt gebruikers een onbeperkt aantal bots voor $70/ maand.

De plannen verschillen alleen in het aantal bots en alle plannen bevatten onbeperkte handelsparen en onbeperkte toegangspunten. Alle nieuwe gebruikers krijgen een proefabonnement van 5 dagen om later over te schakelen naar een gratis abonnement met maximaal twee bots.

TradeSanta prijzen

Conclusie

TradeSanta biedt je een snelle manier om je handelsstrategie te automatiseren en dit gratis te doen. Ook handig is dat je niet meteen hoeft te betalen om te zien of automatisering geschikt voor jou is. Je hebt tijd om de resultaten te beoordelen.

Het TradeSanta-team stelt dat een van de belangrijkste voordelen van geautomatiseerd handelen is dat je kunt stoppen met het voortdurend kijken op je grafieken. Geef jezelf de vrijheid om je te concentreren op andere zakelijke bezigheden, wat slaap in te halen of te genieten van een welverdiende vrije tijd.

Real-time tracking zorgt ervoor dat handelaren updates krijgen wanneer ze die het meest nodig hebben, transparante analyses bieden in één oogopslag inzicht in hoe de strategieën van een gebruiker presteren en Telegram-meldingen geven waarschuwingen wanneer er dringend actie moet worden ondernomen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten