Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Weer enorme aantallen Shiba Inu tokens vernietigd

De Shiba Inu-gemeenschap gaat door met het burnen van aanzienlijke hoeveelheden SHIB-tokens. Recentelijk zijn er in zes transacties meer dan 27 miljoen SHIB-tokens naar de dead wallet gestuurd. Uit gegevens van Shibburn blijkt dat één enkele wallet verantwoordelijk is voor het verbranden van 15 miljoen van deze tokens.

Een groot aantal SHIB burns

Volgens het bericht heeft de Shiba Inu-gemeenschap in een periode van zeven dagen 1.826.262.961 tokens verbrand. Ongeveer 24 uur later, op 21 april, belandden er 27.575.359 miljoen tokens in de dead wallet.

Van het totale aantal vernietigde tokens heeft één enkele wallet 15 miljoen SHIB’s geburned via twee afzonderlijke transacties.De eerste transactie betrof een totaal van 1.335.461 tokens die naar de dead wallet werden gestuurd. Twee uur later zond de wallet maar liefst 14.239.888 SHIB’s naar de dead wallet, waarmee de hoogste burn rate van die dag werd bereikt. Door het enorme aantal tokens dat naar de wallet werd gestuurd, werd deze de grootste burner van de dag.

Desondanks lijkt de prijs van Shiba Inu tokens niet of nauwelijks te worden beïnvloed door het grote aantal dagelijkse token burns. SHIB heeft in de afgelopen 7 dagen zelfs meer dan 9 procent van zijn waarde verloren, waardoor de waarde van 1 SHIB token nu op $0.00001042 staat.

Positief nieuws rondom Shiba Inu

Er is echter ook veel positief nieuws te melden over Shiba Inu. Onlangs meldde Newsbit dat de token uit de innovatiezone van Binance is verwijderd om zich bij andere gecontroleerde en goedgekeurde activa op het platform aan te sluiten. Dit betekent dat Binance veel vertrouwen heeft in SHIB.

Daarnaast liet Shiba Inu’s hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama doorschemeren dat de langverwachte ShibaSwap 2.0 binnenkort gelanceerd zou worden.

De Shiba Inu-gemeenschap blijft dus optimistisch ondanks de recente daling van de prijs. Het vertrouwen van Binance en de aanstaande lancering van ShibaSwap 2.0 kunnen bijdragen aan een positieve toekomst voor de SHIB-token.

Shiba Inu nieuws

Dit is hoe Shiba Inu zich onderscheidt van andere memecoins
Shiba Inu (SHIB) onder druk: Grote weerstand en verkoopdruk belemmeren herstel
Zal de Shiba Inu koers binnenkort stijgen? On-chain data toont gemengde signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken