Crypto
Persbericht

Welke Crypto Kopen Vandaag – Top 5 Beste Cryptos Om Nu Te Kopen

Voor nieuwe beleggers in cryptocurrency kan het een overweldigend gevoel zijn. Je hebt opeens duizenden cryptomunten waar je zelf uit moet kiezen zonder dat je ervaring genoeg hebt om te weten welke crypto kopen vandaag het beste is. 

Met de Top 5 Beste Cryptos Om Nu Te Kopen lijst in dit artikel kun jij inspiratie opdoen en een keuze maken uit cryptomunten die nu populair zijn en nog veel kans hebben om door te groeien.

Top 5 Beste Cryptos Om Nu Te Kopen – Welke Crypto Kopen Vandaag

Voor deze top 5 kijken we naar de cryptomunten die jou de komende tijd het meest op kunnen leveren. Dit kan zijn omdat ze nieuw zijn, omdat er mooie ontwikkelingen gepland staan of omdat de koers op het moment gunstig is. 

  1. Battle Infinity (IBAT) – Beste Cryptos Om Nu Te Kopen voor Metaverse
  2. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn Crypto Om Nu Te Kopen in Pre-Sale
  3. Lucky Block (LBLOCK) – Beste Crypto voor NFT Competities
  4. DeFi Coin (DEFC) – De Beste Cryptocurrency in de DeFi sector 
  5. ApeCoin (APE) – Onderdeel van nieuwe Metaverse en Beste Crypto Meme Coins

>>>Direct de Beste Crypto Kopen<<<

Top 5 Beste Cryptos Om Nu Te Kopen – Uitgelicht

Hieronder duiken we dieper in de top 5 beste cryptos om nu te kopen en kijken we bij de beste crypto munten waarom deze munten de komende tijd wel eens in prijs kunnen gaan stijgen. 

Als jij een beslissing maakt welke crypto kopen vandaag het best is voor je, moet je een aantal dingen meenemen in je keuze. Kijk naar de toepassing van de munt, het risico dat je bereid bent te nemen en welke crypto nu kopen past binnen jouw cryptocurrency portfolio.

1. Battle Infinity (IBAT) – Beste Cryptos Om Nu Te Kopen voor Metaverse

De beste crypto om nu te kopen is Battle Infinity. Deze cryptomunt is nog maar net gelanceerd en is zelfs alleen nog maar verkrijgbaar in een pre-sale. Door nu alvast in te kopen ben je er als één van de eerste investeerders bij en profiteer je maximaal als het project echt van de grond komt. 

Battle Infinity ontwikkelt op het moment 6 verschillende applicaties waar de IBAT token voor gebruikt zal worden. De belangrijkste applicatie die ontwikkeld wordt is de IBAT Premier League, een fantasy sports game die volledig op Blockchaintechnologie ontwikkeld is.

Naast het fantasy sports spel komen er applicaties om je eigen personage samen te stellen, een openbare NFT Marktplaats en een decentrale exchange waar je munten kan omruilen voor IBAT tokens. Verder krijg je ook de mogelijkheid om Battle Infinity tokens te staken. 

Of Battle Infinity de beste crypto 2022 wordt, hangt af van de ontwikkeling van de gehele markt, maar dat deze token een mooie plek binnen de Metaverse cryptomunten verdient, lijkt al wel duidelijk. In de presale, van 11 juli tot 10 oktober 2022, kun je de munt kopen door Binance Coin er voor in te ruilen. 

Je krijgt voor elke Binance Coin die je inruilt 166.666,66 IBAT tokens. Gezien 1 Binance Coin op het moment zo’n €250,- waard is, koop je de tokens voor €0,0015. Dit zou zorgen voor een marktwaarde van zo’n 15 miljoen euro waardoor de munt daarna nog veel meer waard kan worden. 

<<<Meedoen met de Battle Infinity Pre-sale>>>

2. Tamadoge (TAMA) – Play-to-Earn Crypto Om Nu Te Kopen in Pre-Sale

Een andere cryptomunt die je in de voorverkoop kan kopen is Tamadoge. Deze nieuwe cryptomunt is gebaseerd op de hond van Dogecoin en komt met een interessant platform met daarop Play-to-Earn games. Alles draait bij Tamadoge om de Tamadoge Pets, die iedere speler kan krijgen.

De Tamadoge Pet is een NFT van een hond die je op moet voeden. Zodra de Tamadoge Pet volwassen is kun je er mee strijden tegen andere Tamadoges en punten verdienen voor een ranglijst. Op basis van die ranglijst worden elke maand Tamadoge tokens verdeeld.

De munt wordt gezien als de volgende Dogecoin of Shiba Inu, maar is in tegenstelling tot deze munten veel beter te gebruiken. Dogecoin is een munt waar je eigenlijk alleen in kan investeren en uit kan geven terwijl Tamadoge de meme coin naar een nieuw niveau probeert te tillen. 

Met meer dan 15.000 volgers op twitter en een Telegram groep met al 12.000 leden heeft de cryptomunt nu al veel aandacht gegenereerd. In de voorverkoop kun je de munten voor ongeveer €0,01 per stuk kopen. Je moet minimaal 1.000 Tamadoge kopen, waardoor je al vanaf €10,- kan investeren. 

<<<Nu naar de Tamadoge voorverkoop>>>

3. Lucky Block (LBLOCK) – Beste Crypto voor NFT Competities

Als je op zoek gaat naar welke crypto kopen vandaag het best is, zoek je een munt met potentie. Die potentie heeft Lucky Block al laten zien toen het 3.000% in prijs steeg direct nadat de munt uit de presale kwam. Mooie winst dus voor de beleggers die er toen inzaten, maar ook nu heb je een goede kans om met Lucky Block winst te maken. 

Het platform van Lucky Block is bedoeld voor competities die NFT’s gebruiken. Je kunt competities starten op het platform of beloningen claimen. Een voorbeeld is de Platinum Rollers Club, een NFT-collectie van Lucky Block waarmee je gratis mee kan doen met competities.

Naast de vele NFT’s die voor verschillende competities beschikbaar zijn, is er ook de Lucky Block token zelf. Dit is de token die dus al grote koersstijgingen heeft genoteerd en wordt gebruikt op het Lucky Block platform. In sommige gevallen krijg je op het platform ook uitbetaald in deze token. 

<<<Zelf Lucky Block Kopen>>>

4. DeFi Coin (DEFC) – De Beste Cryptocurrency in de DeFi sector 

Wil jij beginnen met decentralized finance, maar weet je nog niet welke crypto nu kopen het handigst is in deze sector? DeFi Coin is een goede keuze! Deze munt hoort bij het platform DeFi Swap en is daarmee één van de beste cryptos in de gehele DeFi sector. Bij DeFi kun je munten wisselen, staken en gebruik maken van yield farming zonder tussenpersoon. 

Alles bij deze exchange gebeurt op basis van smart contracts en andere toepassingen die in de cryptocurrency te verwerken zijn. Hierdoor heeft niemand de volledige macht over het platform om bijvoorbeeld prijzen aan te passen of er van door te gaan met de crypto die opgeslagen staat op het platform.

Je kunt met DeFi Coin een goede beloning ontvangen als jij bijdraagt aan een liquiditeitspool. In deze pools wordt cryptocurrency opgeslagen waardoor anderen deze munten kunnen kopen of zelfs lenen. In ruil daarvoor krijgt de persoon die de munten vast heeft gezet een bepaalde rente, deze kan bij DeFi Coin hoog oplopen als je ervoor kiest de munten een geheel jaar vast te zetten. 

<<<Beginnen met DeFi Coin>>>

5. ApeCoin (APE) – Onderdeel van nieuwe Metaverse en Beste Crypto Meme Coins

Een belangrijke keuze die je moet maken bij welke crypto kopen vandaag het best is, is om te bepalen wat voor soort munten je graag in je portfolio wilt hebben. Zo kun je op zoek naar munten zoals Bitcoin die het mogelijk maken om waarde te stallen, een munt als Ethereum met alle toepassingen of munten als ApeCoin; meme Coins. 

Het genre meme coins begon ooit met Dogecoin, een munt die alleen gebaseerd was op een bepaald hondenras. Dogecoin deed het, mede dankzij aandacht van bekende mensen als Elon Musk, plots heel goed. De munt ontplofte en er werden enorme winsten gemaakt waardoor er steeds meer meme coins bij kwamen.

Niet alle meme coins deden het goed en het zijn op lange termijn ook zeker niet de beste crypto coins. Op korte termijn kunnen het wel de beste crypto om te kopen zijn doordat ze enorm in prijs kunnen schommelen.

ApeCoin is een munt die ontwikkeld is op basis van de Bored Ape Yacht Club, één van ‘s werelds populairste NFT-collecties. De munt zal ook gebruikt gaan worden bij de nieuwe Metaverse van de ontwikkelaars van BAYC. Doordat ApeCoin een echte toepassing krijgt, is de kans aanwezig dat de prijs verder zal stijgen en het de beste crypto 2022 wordt.

Welke Crypto Kopen Vandaag – Op Welke Crypto Inzetten?

De vraag welke crypto kopen 2022 het best is, is niet zomaar te beantwoorden. De cryptocurrency markt is een zeer volatiele markt en dus kan de ene dag de ene cryptomunt er goed voor staan terwijl een dag later het succes heel ergens anders geboekt wordt. 

Je zult in de top 100 meest populaire cryptomunten dan ook veel verschillende crypto’s tegen komen. De beste crypto coins zijn momenteel nog Bitcoin en Ethereum, maar het kan zomaar zijn dat in de lijst hierboven qua prijsstijging één van de beste crypto 2022 terug te vinden is. 

Op welke crypto inzetten het meest verstandig is, hangt ook af van het risico dat je bereidt bent om te nemen. Bij veel risico kun je kiezen voor nieuwe cryptomunten die nog veel potentie hebben, maar ook een grotere kans hebben om te floppen. Welke crypto kopen vandaag het best is, hangt af van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom een project. 

Welke Crypto Moet Ik Kopen en Welke Crypto Niet Kopen?

De antwoorden op de vragen welke crypto moet ik kopen en welke crypto niet kopen verschillen per persoon. Het hangt er namelijk van af wat jij met je crypto portfolio wilt gaan doen, zo is de één op zoek naar een portfolio dat de meeste winst oplevert terwijl een ander juist enthousiast is over de projecten en graag de cryptomunten gebruikt. 

Wel is het belangrijk om dit zelf goed te weten zodat je kunt bepalen wat de beste crypto om te kopen voor jou is. Wil je alleen projecten die op technisch gebied interessant zijn? Laat dan munten als ApeCoin en andere meme coins links liggen. 

Zelf beginnen met de Beste Cryptos Om Nu Te Kopen

Begin zelf met de beste cryptos om nu te kopen en kies een munt uit de top 5 hier boven. Als je er uit bent welke crypto kopen vandaag het best is, kun je meteen aan de slag bij een broker of exchange. Sommige munten zijn moeilijker verkrijgbaar omdat ze bijvoorbeeld nog in de presale zitten. Om je goed te helpen vind je hieronder alle stappen die je moet doorlopen om een munt als Battle Infinity te kopen. 

Stap 1: Download een wallet 

Om in een presale de beste crypto te kunnen kopen, moet je een aparte wallet hebben die je kunt verbinden met verschillende platformen. Kies hiervoor een wallet die de Binance Smart Chain ondersteunt, dit kan bijvoorbeeld met de MetaMask wallet.

Bij MetaMask en sommige andere wallets moet je eerst overschakelen naar deze blockchain voordat je iets anders doet. Dit kan door in de instellingen een netwerk toe te voegen en hier de gegevens van de Binance Smart Chain in te vullen.

Stap 2: Koop Binance Coin en verstuur deze naar je wallet

Als je al Binance Coin hebt, kun je deze direct naar de aangemaakte wallet versturen door het adres te kopiëren en deze te plakken op de plek waar je de munten kan versturen. 

Zodra je de munten verstuurd, vind je deze terug in de wallet en kun je naar de volgende stap! 

Stap 3: Ga naar de Battle Infinity Presale en verbind je wallet

Ga nu naar de Battle Infinity Presale pagina en verbind daar je wallet met de website. Dit doe je door rechtsbovenin te klikken op ‘Connect wallet’ en dit vervolgens in het pop-up scherm van je wallet te accepteren.

Stap 4: Kies hoeveel Battle Infinity je wilt kopen en maak de transactie rond

Nu de wallet verbonden is kun je onderaan de pagina kiezen hoeveel IBAT tokens je wilt kopen of hoeveel Binance Coin je in wilt ruilen. Zodra je deze transactie rondmaakt, zal het platform de Binance Coin uit je wallet halen en dit vervangen door Battle Infinity tokens. 

Om te zorgen dat de gekochte IBAT tokens ook in je wallet zichtbaar zijn kan het nodig zijn om het IBAT contract adres via de instellingen toe te voegen aan je wallet. Klik hiervoor op de optie ‘add custom token’ en vul dit adres in: 0x19cd9b8e42d4ef62c3ea124110d5cfd283ceac43 hierna worden de IBAT tokens zichtbaar in je portemonnee. 

<<<Investeer in de presale van Battle Infinity>>>

Conclusie: Welke Crypto Kopen Vandaag

Iedereen die investeert in cryptocurrency wil weten welke crypto kopen vandaag het meest op kan leveren. In dit artikel heb je de top 5 beste cryptos om nu te kopen voorbij zien komen en heb je hopelijk inspiratie op kunnen doen voor je volgende aankoop. 

De beste cryptos om nu te kopen zijn munten die nog een goede groei door kunnen gaan en op het punt staan om nieuwe ontwikkelingen aan te kondigen of door te voeren. Welke crypto kopen vandaag het meest oplevert, hangt dan ook daar vanaf. 

Bedenk bij je keuze voor welke crypto kopen 2022 goed na over wat voor soort cryptomunten je in je portfolio wilt verzamelen. Gebruik vervolgens de top 5 beste cryptos om nu te kopen of ga per categorie zelf op zoek naar de beste crypto om te kopen en vul langzamerhand je portfolio!