Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Whales blijven Shiba Inu tokens verkopen

Iedere crypto-investeerder wordt geraakt door de correctie. Vaak wordt in dit soort gevallen de investering herverdeeld en wordt er wat uitbetaald. Deze herverdeling gebeurt nu onder andere bij Shiba Inu (SHIB).


Herverdeling crypto

Dat dit nu gebeurt, blijkt uit nieuwe data van de WhaleStat-service. Hieruit blijkt dat Shiba Inu nu circa 12% van de gehele ERC-20-holdings van de 1.000 grootste Ethereum-wallets op het netwerk vertegenwoordigt. Eerder waren meer dan 22% van alle tegoeden op grote portefeuilles Shiba Inu-tokens.

Niet alleen Shiba Inu heeft een verschuiving meegemaakt. Diverse altcoins waaronder Chainlink of BitPanda-token hebben dit ook meegemaakt. Maar tegelijkertijd ging meer dan 7% van de fondsen van walvissen in fiat (zoals de euro of dollar) om zich in te dekken tegen de voortdurende correctie op de cryptocurrency-markt.


De SHIB-concurrentie

De meest populaire token onder walvissen is momenteel de Elon-meme-valuta, die de afgelopen 24 uur de meeste koopkracht heeft gekregen. De grootste positie in de USD-waarde blijft nog steeds het Shiba Inu-token dat momenteel ongeveer 50% van zijn waarde heeft verloren van de ATH.

De grootste SHIB-concurrent is naar verluidt het FTX-token, met een dominantie van 5,17% onder de grootste Ethereum-whales. Maar tegelijkertijd was het GALA-token het meest gekochte token na USDT en Ethereum onder de walvissen, met circa $47.000 van het gemiddelde aankoopbedrag. Het is echter nog even afwachten hoe dit zich in verloop van tijd gaat ontwikkelen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten