crypto whales
Altcoin

Whales kopen massaal deze 2 Crypto’s

Whales lijken actief te worden tijdens de kerstdagen. Terwijl verschillende projecten significante stijgingen ervaren, springen twee daarvan in het bijzonder in het oog vanwege de voorkeur van deze groep grote bezitters. Het gaat hierbij om Chainlink (LINK) en Polygon (MATIC), waarvan opmerkelijk grote hoeveelheden worden ingekocht. Deze trend suggereert een verhoogde belangstelling en mogelijke strategische accumulatie door de invloedrijke investeerders.

Deze inzichten kwamen naar voren uit gegevens van Lookonchain. Het platform merkte op dat er op 20 december grote hoeveelheden LINK en MATIC van de Binance crypto exchange werden onttrokken. Een nieuw wallet-adres, gelabeld “0x8eAD”, viel op door het aanzienlijke aantal LINK-tokens dat het verzamelde; bijna 250.000 tokens werden opgenomen, wat met de huidige marktwaarde meer dan $3,6 miljoen vertegenwoordigt.

Bij Polygon werden activiteiten waargenomen bij twee nieuwe whale-wallets, gelabeld “0xa813” en “0x38b3”. Eerder die dag werden ongeveer 5 miljoen MATIC tokens van Binance opgenomen, met een geschatte waarde van rond de $3,9 miljoen.

Whales kiezen voor de lange termijn

Het feit dat whales, ofwel grote crypto-investeerders, substantiële hoeveelheden cryptocurrencies van beurzen zoals Binance naar niet-custodiale wallets verplaatsen, wordt doorgaans gezien als een bullish indicator.

Dit suggereert namelijk dat zij rekenen op lange termijn waardestijging, in plaats van te focussen op korte termijn handel. Het weghalen van hun munten van de beurzen kan erop wijzen dat deze investeerders van plan zijn hun assets te benutten in gedecentraliseerde finance (DeFi) toepassingen, staking, het voorzien in liquiditeit, of de handel in non-fungible tokens (NFT’s). Dit toont aan dat er een actieve en gezonde betrokkenheid is bij het gebruik van deze tokens binnen het bredere ecosysteem.

Cryptoanalist Bluntz voorziet een aanzienlijke opwaartse beweging voor Chainlink in de nabije toekomst. Gebruikmakend van de 8-uurs grafiek en de Elliott Wave Theorie, die marktpsychologie en trends analyseert, voorspelt Bluntz dat LINK binnenkort een niveau van 20 dollar zal bereiken.

Dit prijsniveau is sinds januari 2022 niet meer voorgekomen. Een stijging naar dit niveau zou een aanzienlijke toename van 37% betekenen ten opzichte van de huidige waarde. Bovendien toont de analist ook veel optimisme over Solana (SOL), waarbij hij verwacht dat deze digitale munt sterk zal presteren ten opzichte van Bitcoin (BTC), wat duidt op een gunstige vooruitzichten voor beide cryptocurrencies.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Ethereum’s aanbod voor het eerst niet meer deflatoir na recentste Dencun-upgrade
Crypto analist verkocht Ethereum en Bitcoin voor deze altcoin
Top 3 best presterende cryptomunten van deze week
Meer nieuws

Meest gelezen

Ripple (XRP) koers plotseling in de lift: Wat speelt er?
Crypto analist: Dit is hoe Ripple (XRP) naar 1000 dollar kan stijgen
Beslissend moment: Cruciale uren aangebroken voor Bitcoin