dtx
Persbericht

Whales Laden In: Ripple (XRP), DTX Exchange (DTX) en Solana (SOL) Zijn de Volgende Grote Spelers

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de cryptowereld maken whales zich klaar om hun volgende grote zet te doen. Ze richten zich nu op drie cryptomunten: Ripple (XRP), DTX Exchange (DTX) en Solana (SOL). Terwijl XRP en SOL al gevestigde tokens zijn die groei zouden kunnen zien, is DTX een nieuwkomer die de krantenkoppen haalt.

De lopende presale van DTX verloopt uitstekend en is al met 200% gestegen. Sommige analisten suggereren dat DTX dit jaar de volgende crypto met een 80-voudige groei zou kunnen worden. Lees verder om te ontdekken waarom.

Ripple (XRP): Kan Een Uitbraak Ervaren

Ripple (XRP) behoort momenteel tot de top 10 cryptomunten. Volgens gegevens van CoinMarketCap is de prijs van Ripple in de afgelopen 30 dagen alleen al met 1% gestegen. Crypto-analist World of Charts deed ook een gedurfde uitspraak. Zijn post op X zegt dat XRP zich consolideert binnen een uitbraak van een meerjarig symmetrisch driehoekspatroon, wat het richting een nieuwe all-time high (ATH) boven $1,83 zou kunnen sturen.

Met het recente nieuws dat Ripple smart contracten zal introduceren in het XRP Ledger-ecosysteem, lijkt deze voorspelling mogelijk. De Ripple-crypto handelt boven zijn 100-daagse exponentiële en eenvoudige voortschrijdende gemiddelden.

In hun prijsvoorspelling voor Ripple verwachten marktanalisten een mogelijke stijging naar $0,61 in september 2024. Daarom schenken whales opnieuw aandacht aan XRP.

DTX Exchange (DTX): De Hete Presale Van Deze Maand

Ondertussen maakt DTX Exchange (DTX) al furore in de crypto-wereld. Het lanceerde onlangs zijn L1-blockchainprotocol met de aandacht van whales en een zeer succesvolle presale, waarbij Fase 3 sneller is bereikt dan verwacht. DTX Exchange heeft meer dan $2,3 miljoen opgehaald en zou voor het einde van deze maand $3 miljoen kunnen halen.

Zelfs YouTuber Crypto Chino heeft er aandacht voor, omdat hij voorspelt dat DTX het volgende ultieme handelsplatform zou kunnen worden. Het biedt de mogelijkheid om te handelen in meer dan 120.000 activaklassen, zoals cryptomunten, goud en aandelen. Aangezien DTX Exchange geen KYC-controles bij registratie vereist, zal het waarschijnlijk veel handelaren aantrekken die privacy willen.

De DTX-hulpprogrammatoken is de brandstof achter dit platform. Het bevindt zich nu in Fase 3 van de presale met een prijs van slechts $0,06, een stijging van 200% ten opzichte van de startprijs van $0,02. Maar deze prijs zal stijgen naar $0,08 zodra Fase 4 begint. Experts voorspellen dat DTX met 80x zal stijgen zodra een Tier-1 CEX het noteert in het derde kwartaal van 2024. Om deze reden slaan whales deze nieuwkomer in.

Solana (SOL): Analist Blijft Voorzichtig Optimistisch

Solana (SOL) heeft de laatste tijd rode prijsgrafieken laten zien. In de afgelopen week alleen al is de prijs van Solana met meer dan 10% gedaald, volgens CoinMarketCap. Maar crypto-analist Byzantine General gaf aan dat hij nog steeds voorzichtig optimistisch is. Volgens zijn post op X zou SOL een uitbraak en een grote opwaartse beweging kunnen zien als de open interest blijft stijgen.

Bovendien laten de technische indicatoren voor Solana koopsignalen zien. Momenteel handelt SOL boven zijn 20-daagse exponentiële en eenvoudige voortschrijdende gemiddelden en heeft het een momentumwaarde van 29 in de koopzone.

Vanwege al deze factoren hebben experts een optimistische prijsvoorspelling voor Solana gedaan. Ze voorzien een mogelijke stijging naar $141 voordat september 2024 eindigt.

Ripple vs. DTX Exchange vs. Solana – Naar Welke Kijken Whales Het Meest?

Hoewel Ripple, DTX Exchange en Solana allemaal cryptomunten zijn om in de gaten te houden, valt er één op. Dat is DTX Exchange, omdat het een kleinere marktkapitalisatie heeft dan de anderen en connecties met de goudmarkt van $17 biljoen. Met deze voordelen zal deze nieuwkomer minder nieuw kapitaal nodig hebben om in prijs te stijgen, wat de whales snellere rendementen oplevert.

Meer weten:

Koop Presale

Bezoek DTX Website 

Join De DTX Community


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.