Shiba Inu (SHIB) Coin
Shiba inu

Whales Verplaatsen 4,3 Biljoen SHIB tokens Terwijl Lancering Shibarium Nadert

Whale Alert, een gerenommeerd platform voor het traceren van grote cryptotransacties, heeft onthuld dat een onbekende ‘crypto whale‘ maar liefst 4,367,252,578,938 (oftewel 4,36 biljoen) SHIB, ter waarde van $39,276,886 ($39.27 miljoen), heeft verplaatst naar een ongeïdentificeerde wallet. Volgens de data verzameld door Etherscan.io, werd deze indrukwekkende transactie uitgevoerd op 7 augustus, precies om 17:49:35 Nederlandse tijd.

Groeiende Whale activiteit

Deze transactie volgt snel op een grote aankoop van een SHIB-whale. Deze whale kocht op 6 augustus in één keer 4,41 biljoen SHIB, ter waarde van 40,41 miljoen dollar. Door deze en andere grote transacties is Shiba Inu in de laatste 24 uur het meest verhandelde token geworden onder de top 100 ETH-whales.

Recordaantal SHIB-bezitters

Shiba Inu heeft, zoals eerder gemeld, een indrukwekkende mijlpaal behaald door een nieuw hoogtepunt te bereiken qua aantal wallets dat de munt bezit. Volgens recente gegevens van IntoTheBlock is het aantal SHIB-bezitters gestegen tot boven de 3,51 miljoen, een toename van 22% in de afgelopen week. Dit aantal vormt een aanzienlijke toename ten opzichte van de 3,23 miljoen die in mei werden geregistreerd.

De lancering van Shibarium

De opwinding rond Shiba Inu bereikt een kookpunt, aangewakkerd door de naderende lancering van de langverwachte Shibarium, een Layer 2-oplossing. Hoewel het Shiba Inu-team de exacte lanceringsdatum van Shibarium onder de pet houdt, speculeert de community dat de grote onthulling wellicht plaatsvindt tijdens de aanstaande Blockchain Futurist Conference 2023, op 15 en 16 augustus.

De hype rond de conferentie wordt nog versterkt door het nieuws dat Shytoshi Kusama, de lead developer van SHIB een speech zal houden via AI-technologie. Om het nog aantrekkelijker te maken, heeft Kusama een uitnodiging gestuurd naar niemand minder dan miljardair Elon Musk, om het evenement bij te wonen en extra aandacht te geven.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC