Hack Nieuws

Hack Nieuws

Hacker ontvangt €1.25 miljoen voor oplossen crypto-gerelateerde bug

Een whitehat-hacker heeft een gigantische bounty ontvangen nadat hij een bug in het ARMOR-platform opgelost had. Alhoewel hij een vast aantal tokens ontving voor het oplossen van deze bug, steeg de prijs van de altcoin na het oplossen ervan een de aankondiging van de daadwerkelijke beloning aanzienlijk.


Enorme waardestijging

Eerder werd geconstateerd dat er een kritieke bug zat in het slimme contracten-systeem van het platform. De bug werd echter nog gevonden voordat het platform officieel live ging, waardoor geen schade gemaakt is. Mocht de bug niet opgelost worden, dan zouden kwaadwilligen met slechts 1 dollar aan dekking een enorm bedrag uit het contract kunnen halen. Dit is nu niet meer mogelijk.

Voor het oplossen van de bug ontving de Whitehat-hacker 1 miljoen ARMOR-tokens, dat op dat moment een waarde had van ruim €582.000. Het nieuws heeft er echter voor gezorgd dat het vertrouwen in het platform aanzienlijk gestegen is. Dit heeft geresulteerd in een waardestijging van dde token, die naar een nieuw hoogtepunt van $1.58 is gestegen. Hierdoor is de oorspronkelijke €582.000 gestegen naar maar liefst €1.25 miljoen.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


ImmuneFi-platform maakt beloning mogelijk

De daadwerkelijke beloning is aangeboden via het ImmuneFi-platform. Dit is een platform dat gespecialiseerd is in smart contract- en blockchain gerelateerde premies. Door dergelijke premies op te stellen, kunnen nieuwe platforms uitvoerig getest worden voordat ze daadwerkelijk live gaan. Dit minimaliseert de kans op mogelijk kritieke fouten wanneer het platform daadwerkelijk live is. Alhoewel het wellicht in eerste instantie geen goedkope oplossing lijkt, kan het mogelijk voor miljoenen aan schade voorkomen.

Het blijkt hiermee een goede manier te zijn geweest voor het ARMOR-platform om het platform in dit geval uit te testen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten