Dogwifhat
Persbericht

WIF Koers Pumpt In Breakout, Crypto Analist Voorspelt Nieuwe ATH – Nu Meme Coins Kopen?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De groeiende ster onder de meme coins DogWifHat (WIF) heeft afgelopen week veel aandacht getrokken door investeerders, dit komt voornamelijk door het positieve herstel van de hele crypto markt. De koers van DogWifHat is in een week tijd met maar liefst 45% gestegen, hierdoor laat het veel andere crypto’s achter zich.

Het bullish momentum lijkt hier niet te stoppen voor WIF, in de afgelopen 24 uur is het namelijk met 8% gestegen naar de koers van $2,58.

Volgens crypto analisten laat de koers van WIF sterke technische signalen zien die wijzen op een veelbelovende toekomst voor de meme coin. Ze hinten op een verdere groei van de coin.

In een recente analyse is op de technische grafiek van DogWifHat te zien dat de koers mogelijk op het punt staat, de opwaartse trend door te trekken. Er is te zien dat WIF uit een dalend kanaal is gebroken en dit kan zorgen voor een nieuwe all time high.

Wat betekent een dalend kanaal?

Een dalend kanaal bestaat uit de koers van een crypto die in een dalende trend zit tussen twee parallelle trendlijnen, waarbij sprake is van lagere pieken en dalen. Wanneer de koers door de bovenste trendlijn breekt, is er sprake van een uitbraak. Dit laat zien dat de kopers weer aan zet zijn en dat er meer momentum is voor de coin. Daardoor kan de stap zijn gezet richting een forse prijsstijging.

Nu we de technische kant hebben besproken is het ook verstandig om naar de fundamentele gegevens van DogWifHat te kijken, zodat we kunnen concluderen of deze opwaartse trend doorzet. Een belangrijke indicator die we hiervoor moeten bekijken is de Open Interest van WIF, die geeft namelijk aan hoeveel openstaande posities er in de futures markt van de coin zijn.

Volgens deze data is de Open Interest van WIF bijna met 19,15% gestegen naar een waarde van $469 miljoen. Ook is de Open Interest volume sterk toegenomen naar $2,1 miljard. 

Wat betekent dit voor de DogWifHat koers?

Het toenemende Open Interest en het volume daarvan laat een groeiende marktactiviteit zien en de toenemende interesse van investeerders in DogWifHat. Deze stijgende Open Interest is meestal een teken dat er meer geld wordt gebruikt op de derivatenmarkt van een coin. Dat betekent vaak dat er hogere verwachtingen zijn van investeerders in prijsbewegingen naar boven.

Als de Open Interest en de prijst van een coin stijgt, dan laat dit vaak zien dat investeerders positief zijn over de toekomst van de asset en verwachten ze dat de opwaartse trend doorzet. Ook kan het toenemen van het Open Interest volume beteken dat er meer liquiditeit is op de markt gekomen en dit vergroot de handelsmogelijkheden van WIF. Hierdoor kunnen ook weer meer investeerders worden aangetrokken en dit zorgt ervoor dat de prijs nog verder omhoog kan gaan.

Deze rooskleurige vooruitzichten kan voor veel investeerders een reden zijn om DogWifHat in de gaten te houden als een van de populaire meme coins in de leukste maand van het jaar Uptober.

Welke meme coins kunnen profiteren van de breakout van WIF?

Door deze stijging van de koers van DogWifHat (WIF) is volgens crypto analisten niet alleen een goed teken voor deze specifieke meme coin. Het is namelijk ook een indicator voor de gehele crypto markt. Andere meme coins kunnen van dit momentum profiteren tijdens de volgende bull run. Als we kijken naar het verleden zien we dat de populariteit van Dogecoin en Shiba Inu ook altijd voor een kettingreactie heeft gezorgd op de markt, waardoor andere projecten ook konden profiteren. 

Net nu WIF mogelijk op weg is naar een all time high zijn er ook andere opkomende meme coins die klaarstaan om hun intrede te maken op de markt. Als je de tekenen van een stijgende markt en de hype rondom van meme coins wilt benutten als investeerder, dan is dit het juiste moment on je te verdiepen in de meme coins die nog in de presale zitten. Hieronder stellen we je voor aan drie projecten met potentie, deze meme coins komen namelijk met hun eigen utility en hierdoor is het dus niet alleen maar hype waarvan de coin het moet hebben.

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained (PEPU) is sinds de lancering van de presale niet onopgemerkt gebleven bij de vroege investeerders. Het heeft andere crypto projecten die nog in de presale zitten laten zien hoe je het goed doet. Sinds de lancering heeft het namelijk al $16,7 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Dit weerspiegelt de naamsbekendheid en de mooie toekomst die het project heeft.

PEPU komt met zijn eigen Layer 2 Blockchain dat volgens de ontwikkelaren 100 keer sneller is met lagere transactiekosten. Hiermee laat het veel oude meme coins achter zich en zet het zichzelf neer als het ultieme lanceringsplatform van nieuwe crypto projecten. Het project heeft zijn naam te danken omdat Pepe the frog zijn kettingen losbreekt van de verouderde Layer 1 Blockchain van Ethereum.

Voor de vroege vogels die PEPU tokens hebben aangeschaft is er meteen de mogelijkheid om je coins te staken tegen een jaarlijks rendement van 128%. Veel investeerders hebben hier al van gebruikgemaakt en er zijn momenteel 1.2 miljard PEPU tokens vastgezet op het stakingplatform van Pepe Unchained. 

Wil je ook een vroege vogel zijn? Dan kan je eenvoudig je wallet kopellen op de website van Pepe Unchained en je ETH, USDT of BNB tokens inwisselen voor PEPU. Ook bieden ze de mogelijkheid om te betalen met je creditcard.

Naar de Pepe Unchained presale

Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) is het ultieme meme coin project volgens de ontwikkelaren. Ze brengen namelijk alle legendarische meme coins naar hun stakingplatform. Zo hoef je dus nooit meer te switchen tussen meerdere platform en is alles overzichtelijk. Het stakingplatform toveren ze om tot de “Memevault”. Hier heb je de mogelijkheid om je favoriete meme coins naar elkaar te staken, denk bijvoorbeeld aan Pepe, Dogecoin, Shiba Inu, Floki inu, Turbo, Bonk en meer.

Tijdens de korte periode van de presale hebben ze al bijna $2 miljoen weten op te halen aan vroege investeringen. Je kan op dit moment een STARS token aanschaffen voor $0,0014769 en deze prijs zal binnen drie dagen verhoogd worden als het project de volgende fase van de presale ingaat. 

De ontwikkelingen van de Memevault zijn nog in volle gang, daarom heb je nu alvast de mogelijkheid om je STARS tokens te staken tegen het hoge rendement van 787%. Dit rendement heeft ervoor gezorgd dat er al bijna STARS 1 miljard tokens zijn vastgezet in de korte tijd van de presale.

Voeg jij je ook bij de Crypo All-Stars? Ga dan naar hun website en koppel eenvoudig je wallet. Dan heb je de mogelijkheid om je USDT, BNB, ETH, FLOKI, SHIB en PEPE om te wisselen voor je eerste STARS tokens. Ook kan er natuurlijk met je creditcard betaald worden.

Naar de Crypto All-Stars presale

Flockerz (FLOCK)

Flockerz (FLOCK) is het nieuwe project voor degene die op zoek is meme coin met een hechte community. Het project is namelijk bezig met de ontwikkelingen van hun eigen Vote to Earn systeem (V2E). Hiermee kunnen gebruikers dus FLOCK tokens verdienen door hun stem uit te brengen. Sinds de korte lancering van de presale heeft het project al $334 aan investeringen weten op te halen.

Het team achter het project brengt de meme coin sector bij elkaar en geeft elke gebruiker een stem voor de ontwikkeling in en toekomst van het project. Er zijn altijd verschillende onderwerpen waarover je een stem kan uitbrengen in de Flocktopia DAO, hier komt de community echt bij elkaar en het zorgt ervoor dat het project nog gedecantraliseerder wordt.

Voor de investeerders die er vanaf het begin bij zijn is er ook de mogelijkheid om de tokens te staken tegen een absurde APY van 7420%. Op het moment zijn er al 24.250.175 FLOCK tokens vastgezet tegen dit mooie rendement. Van het totale aantal tokens is 25% bedoeld voor de V2E beloningen en hiermee laat het team achter Flockerz zien dat het van plan is om een van de grootste meme community’s te worden.

Wil je meehelpen aan de toekomst van Flockerz? Dat ben je er mooi vroeg bij je kan op hun officiele site de tokens aanschaffen voor $0,0056785 per FLOCK token. Je kan hier eenvoudig betalen met ETH, USDT, BNB en je creditcard.

Naar de Flockerz presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.