horloge
Shiba inu

Winkel accepteert Shiba Inu als betaalmiddel voor Zwitserse luxe horloges

Shiba Inu’s SHIB-token kan worden gebruikt om luxe horloges te kopen bij de populaire online winkel Jomashop, die luxehorloges en modeartikelen verkoopt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking van Jomashop met crypto-betalingsverwerker BitPay.

Een populair luxe horlogemerk die gekocht kan worden met SHIB is het Zwitserse luxe horlogemerk Tissot. Daarnaast is het ook mogelijk om het horlogemerk Seiko en het merk Alpina van een horlogemaker uit Genève, Zwitserland, te kopen met SHIB.

De mogelijkheden om met SHIB te betalen blijven groeien. Zo zijn er tegenwoordig zelfs autodealers die SHIB aanvaarden. SHIB-houders kunnen hun tegoeden gebruiken om luxe automerken zoals Aston Martin, Bentley en Koenigsegg hypercars te kopen via BitPay.

SHIB is naast een betaalmiddel voor luxegoederen ook goed voor betaling van salarissen en diensten. De munt kan namelijk ook worden gebruikt om maandelijkse abonnementen op Netflix en Spotify te betalen.

Shiba Inu bereidt zich voor op lancering Shibarium

SHIB gebruiker “Ragnar Shib” heeft een bericht van SHIB hoofdontwikkelaar Shytoshi Kusama gedeeld met de tekst “Keep Popcorn on the ready”. Dit bericht heeft de SHIB gemeenschap enthousiast gemaakt.

De lancering van de Shibarium-bèta is de belangrijkste gebeurtenis voor de Shiba Inu-gemeenschap. Het Layer 2 Shibarium-platform zal naar verwachting SHIB burnen en de fundamenten van de tokens van het Shiba Inu-ecosysteem, SHIB, BONE en LEASH een boost geven.

Shiba Inu nieuws

Crypto analisten: Shiba Inu klaar voor koerssprong van 90%
Shiba Inu koers kan spoedig met 23% stijgen & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Shiba Inu blijkt populairste crypto in Europa, direct na Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?