Nieuws, Trending

Winklevoss Twins: Facebook Coin kan positief uitpakken voor cryptowereld


De oprichters van de Gemini crypto exchange, genaamd Tyler en Cameron Winklevoss, zeggen dat de Facebook Coin een zeer positieve ontwikkeling is voor de cryptocurrency markt. Ze zeggen zelfs dat crypto uiteindelijk zal leiden tot iets dat groter is dan het tijdperk van sociale netwerken.


Winklevoss tweeling is blij met de Facebook Coin

De Winklevoss tweeling en Mark Zuckerberg hebben een, op zijn zachts gezegd, ingewikkelde relatie met elkaar. De tweeling heeft hem namelijk aangeklaagd omdat hij het idee van Facebook van hen had gestolen tijdens de studententijd van het trio op Harvard. Later werd de zaak afgedaan en kreeg de tweeling $20 miljoen dollar en 1.2 miljoen Facebook aandelen (ter waarde van zo’n $200 miljoen dollar).

Nu, jaren nadat de tweeling zich in de cryptowereld heeft gemengd, zien we dat ook Zuckerberg de markt gaat betreden. Naar verluidt is Facebook van plan een stablecoin te ontwikkelen en deze te integreren op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram. Ondanks de ingewikkelde relatie noemt de tweeling de Facebook coin een zeer positieve ontwikkeling voor de crypto industrie.

Volgens de tweeling gaat de crypto wereld een meer gedenkwaardige en ontwrichtende ontwikkeling voortbrengen dan de sociale media nu doet.


De ontwikkelen van Facebook in de Crypto wereld

Zoals Newsbit eerder schreef, is Facebook bezig met een geheimzinnig cryptocurrency project. Dit project zal, naar verluidt, cryptocurrency betalingen mogelijk maken in:

  • WhatsApp
  • Facebook Messenger
  • Instagram

Een crypto token voor deze platformen zullen dus elke maand meer dan 2,7 miljard mensen bereiken. Volgens een analist zou het implementeren van een digitale valuta Facebook miljarden aan extra inkomsten kunnen opbrengen.