wozniak
Nieuws, Trending

Wozniak over Bitcoin: We hebben enorme waardecreatie gezien


Apple oprichter Steve Wozniak vertelt, in een interview met Bloomberg, dat hij denkt dat we een enorme waardecreatie hebben gezien, toen hem werd gevraagd naar de potentie van Bitcoin.


We hebben een enorme waardecreatie gezien

Toen Bloomberg aan Wozniak vroeg of hij nog steeds verwacht dat Bitcoin in de toekomst een wereldvaluta wordt, ondanks de enorme waarde vernietiging, zei de mede oprichter van Apple het volgende:

“Ik weet niet zeker of ik het eens ben dat we enorme waardevernietiging hebben gezien. Ik denk eerder dat we enorme waardecreatie hebben gezien.”

De mede oprichter van Apple vertelde vorig jaar dat psychologie heel belangrijk is in de cryptocurrency markt. Angst is bepalend voor de prijs. Hij vertelt dat hij mede daarom niet geïnteresseerd is in Bitcoin als investeerder. “Ik had alleen Bitcoins om ermee te experimenteren en het als betaalmiddel te gebruiken.”

In een eerder bericht schreef Newsbit al dat Wozniak al zijn Bitcoins heeft verkocht. De oprichter van Apple vertelde dat hij zijn Bitcoins verkocht heeft toen hij omhoog ging. Wozniak zegt dat hij ze heeft verkocht omdat hij niet één van die mensen wilt zijn die elke dag de Bitcoin prijs in de gaten houdt.