pb
Persbericht

XRP & ADA Koers Verwachting Na Crypto Crash – Welke Altcoin Gaat Stijgen Na Deze Dip?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Na de crypto crash van afgelopen dagen, waarbij de altcoins met dubbele cijfers zijn gedaald, wordt de markt nu geteisterd door angst voor een nieuwe daling. Nu de Ripple koers en Cardano koers met dubbele cijfers zijn gedaald naar het laagste punt van de laatste drie maanden is de vraag die iedereen zich stelt natuurlijk welke altcoin gaat stijgen?

Nu de waarde van Ripple en Cardano het meest zijn gedaald van de gehele crypto markt, blijven investeerders terughoudend over het nemen van een nieuwe positie in de munten. Dit komt doordat de afgelopen 24 uur de Ripple koers met 17% is gedaald en de Cardano koers met 18%

Ripple & Cardano koers verwachting nu de crypto markt daalt

Als we kijken naar de laatste technische analyse van XRP zien we dat deze momenteel bearish is. De rest van de indicatoren van Ripple en Cardano laten zien dat de markt neigt naar een sterke verkoop van de tokens.

Het lijkt er over het algemeen op dat de koersverwachting van XRP bearish is, doordat 29 technische indicatoren aangeven dat er een verdere daling komt. Op dit moment is Ripple in een greep van 94% bearish en maar 6% bullish indicatoren.

Als we kijken naar de Cardano koers zijn 78% van de indicatoren bearish en maar 22% bullish. Ook de signalen rondom ADA laten zien dat de markt neigt naar een sterke verkoop van de tokens en verliest hierdoor wellicht nog meer in waarde. Zowel XRP als ADA zijn op dit moment bearish en het lijkt erop dat een snel herstel op de korte termijn een lastige route wordt.

De dagelijkse Simple Moving average (SMA), dagelijkse Exponential Moving Average (EMA), wekelijkse Simple Moving Average (SMA) en wekelijkse Exponential Moving Everage (EMA) laten zien dat er waarschijnlijk nog meer verkocht gaat worden van de tokens.

De verwachting is daarom dat XRP en ADA deze maand nog onder druk zullen blijven staan en dat er een kleine of zelfs helemaal geen prijsstijging zal plaatsvinden. De markt lijkt aan te geven dat er een recessie in de Verenigde Staten komt en hierdoor blijft de hele wereldeconomie onder macro-economische druk staan. Sinds afgelopen vrijdag zijn alle aandelen en cryptocurrency markten hevig dalend en staan ze geheel in het rood. Alles wijst erop dat er geen snel herstel zal zijn aankomende tijd.

Kleine crypto’s om in de gaten te houden die potentieel kunnen uitbreken

Nu de hele markt in een dip zit en alles in het rood staat is het nu juist het moment om op zoek te gaan naar de kleine crypto projecten die het grootste potentieel hebben om te groeien omdat ze een lage market cap hebben. 

We gaan hieronder drie nieuwe projecten behandelen die nog in de presale zitten, hierdoor kan je bij elk project tokens aanschaffen met aanzienlijke kortingen. Dit zijn interessante projecten voor investeerders die op zoek zijn naar de juiste meme coin waar potentieel honderden procenten kunnen worden verdiend op hun investering. 

Pepe Unchained (PEPU)

Pepe Unchained is momenteel bezig met het bouwen van zijn eigen Layer 2 Blockchain die de gebreken van Layer 1 Blockchains oplost. Hiermee loopt Pepe Unchained voorop van de generatie meme coins die niet alleen ontwikkeld zijn voor de grap, maar echt iets toevoegen aan de markt.

Doordat veel meme coins zich bevinden op de Layer 1 Blockchain van bijvoorbeel Ethereum hebben ze vaak te maken met hoge transactiekosten en langzame transacties. Nu PEPE de eerste meme coin is op de Layer 2 Blockchain wereldwijd worden deze problemen opgelost. Daardoor vormt deze blockchain ook het perfecte platform voor nieuwe meme coins.

Naast de snelle transacties kunnen investeerders van Pepe Unchained ook gebruikmaken van de extra hoge staking beloningen. 72% van de 555 miljoen verkochte $PEPU tokens zijn al vastgezet in het staking-protocol. Dit toont aan dat investeerders echt geloven in de toekomst van Pepe Unchained en niet alleen uit zijn op snelle winsten. Van de gehele token voorraad wordt 30% appart gehouden voor deze staking beloningen die worden uitgedeeld over een periode van 2 jaar.

In de presale kan 20% van de hele token voorraad gekocht worden. Aan het begin van de presale was al duidelijk dat het een groot succes was en het heeft inmiddels al $7,5 miljoen opgehaald. Momenteel kost een token $0,0089105, maar deze prijs wordt elke nieuwe fase verhoogd. Op het moment van schrijven gaat over 1 dag en 3 uur de volgende fase van de presale in. Geïnteresseerde investeerders zullen zich moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Base Dawgz (DAWGZ)

Het nieuwe crypto project Base Dawgz is bezig met de ontwikkeling van een gecentraliseerde wereld zonder grenzen. De vrijheid van base jumping heeft het team geïnspireerd om deze vrijheid te vertalen naar de blockchain door gebruikers de mogelijkheid te geven hun fondsen gemakkelijk te verplaatsen over meerdere blockchains.

Om deze gedecentraliseerde wereld te creeren zal de DAWGZ token naast de Base blockchain ook beschikbaar zijn voor de Ethereum, Solana, BNB en Avalanche blockchains. Hierdoor kunnen gebruikers hun tokens gemakkelijk verplaatsen over hun favoriete blockchains. 

Gebruikers van Base Dawgz kunnen rekenen op een veilig project met duidelijke tokenomics. De smart contracts van het project zijn namelijk volledig geaudit, en tijdens deze audit kwamen er geen problemen naar voren. Op de officiele website van Base Dawgz worden de tokenomics uitgebreid beschreven. Van de hele token voorraad is 20% gereserveerd voor staking beloningen, 20% voor de presalen en de rest van de token voorraad wordt verdeeld over liquiditeit, DAWGZ beloningen, listings en marketing.

De presale gaat op het moment van schrijven over 6 dagen naar de volgende fase en kan in deze fase nog worden aangeschaft voor $0,007414 per token. De presale heeft in de korte tijd dat het online is al $2.8 miljoen opgehaald. Dit is dus het juiste moment om de tokens nog aan te schaffen voor de huidige prijs voordat het naar de volgende fase gaat.

Bezoek Base Dawgz Presale

Playdoge (PLAY)

Playdoge is een nieuwe Play 2 Earn meme coins die bezig is met de ontwikkeling van een remake van de populaire Tamagotchi game van de jaren 90. In de game kunnen gebruikers voor hun eigen virtuele huisdier zorgen. Bij Playdoge is dit natuurlijk de legendarische Doge meme die je als huisdier krijgt.

In het spel moet er door de gebruikers voor de Doge hond gezorgt worden en het trainen zodat ze het kunnen inzetten bij hun minigames. Er kunnne PLAY token worden verdiend door deze minigames te winnen. Ook kunnen gebruikers op een leaderboard gerankt worden en dit zorgt ervoor dat er extra prijzen kunnen worden verdiend.

Het mobiele spel omarmt de nostalgie van de jaren 90 volledig door gebruikt te maken van 8-bit 2D vormgeving. Ook is de gameplay ‘side-scrolling’, net als alle bekende jaren 90 games zoals Super Mario Bros. Waar spelers van de Tamagotchi game een speciaal console moesten kopen, kan Playdoge worden gedownload via de Google Play Store of App Store.

Op dit moment kan de token nog worden aangeschaft voor $0,00526 per stuk, maar dit verandert als het de volgende fase van de presale ingaat. Op het moment van schrijven is dat over 1 dag en 47 minuten. Tijdens de hele presale is er al bijna $6 miljoen opgehaald en is er nog maar een kleine voorraad open die beschikbaar is tijdens de presale. Je kan de tokens aanschaffen met ETH, USDT, BNB en creditcard.

Bezoek Playdoge Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.