Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

XRP daalt 56% door Flash Crash, Bitmex traders zijn verontwaardigd

Een groot aantal Ripple traders klagen over massale liquidaties op Bitmex. De XRP koers crashte in 1 candle namelijk met 56%. Na het incident namen bekende traders die leverage posities hadden staan contact op met Twitter om te klagen over het probleem.


Ripple traders zijn furieus

Ripple traders raakten vandaag erg overstuur toen de prijs van $0,32 naar $0,14 dollar crashte in slechts één candle op Bitmex. Zo’n enorme prijsschommeling noemen we ook wel een ‘flash crash’. De crash vond plaats in een oogwenk en daardoor waren veel traders overrompeld. Een trader genaamd ‘Marc de Koning‘ zei op Twitter het volgende: “WTF – dit is echt niet goed – mijn stop is niet geactiveerd en mijn hele Bitmex-account is verdwenen.” Ook anderen klagen over de exchange:

“De site wiebelt en wankelt onder het gewicht van vele, vele duizenden XRP-fanatici die naar een technische breakout kijken,” merkte het officiële Twitter-account van de website op.

 
Screenshot van de flashcrash gedeeld door Marc de Koning

Ik hoop maar dat Bitmex mensen gaat compenseren

De populaire crypto analist, Jacob Canfield, besprak de vreemde prijsbewegingen met zijn 48.000 Twitter-volgers. “XRP crashte van $0.34 tot $0.14 in één candle op Bitmex,” tweette Canfield. “Mijn moeder vertelde me dat dit de duivelsmunt is en ik begin haar te geloven.”

Cryptocurrency-trader Benjamin Blunts noemden de flash crash “schandelijk. ” Dat XRP-flashcrash op Bitmex is schandelijk, ik denk niet dat ik al ooit nog XRP tokens zal verhandelen op Bitmex nadat ik dit gezien heb.” Ook zegt hij: “Ik hoop dat Arthur Hayes het verzekeringsfonds in gaat zetten om de mensen te compenseren.”

Aan de andere kant gaven veel mensen Ripple zelf de schuld. De critici zeggen dat het gebrek aan liquiditeit de flash crash heeft veroorzaakt. Ook zeggen ze dat Bitmex bekend staat om grote liquidaties. Het is neit de eerste keer dan XRP traders een flashcrash meemaken.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten