rollblock
Persbericht

XRP en Bitcoin Cash staan klaar voor winst, maar Rollblock wordt voorspeld om ze beide te overtreffen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


De cryptomarkt zit vol met dramatische wendingen, en het laatste XRP-nieuws bevestigt dit. XRP’s triomfantelijke overwinning tegen de Amerikaanse SEC heeft een stormloop veroorzaakt die de activiteiten op het XRPL heeft opgedreven. Het eens vergeten Bitcoin Cash maakt zich ook klaar voor winst, maar het is de nieuwe underdog, Rollblock, waarvan experts voorspellen dat het de show zal stelen. Het GambleFi-protocol blijft opschudding veroorzaken met enorme crypto-winst in een presale waarvan analisten verwachten dat deze meer dan 100x rendement zal opleveren.

XRP nieuws: Ripple beëindigt SEC-saga als winnaar. XRPL-activiteiten nemen toe

XRP en de langverwachte rechtszaak tegen de Amerikaanse SEC eindigden dramatisch, wat een golf van enthousiasme door de community heeft veroorzaakt. XRP won met een boete van $125 miljoen in plaats van de $2 miljard die door de SEC werd geëist. Meer dan tien jaar geleden begon Ripple zijn reis met een baanbrekende focus op wereldwijde geldovermakingen, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

XRP steeg naar $3,84 op zijn hoogste punt, maar de beschuldigingen van de SEC temperden de cryptowinsten. Nu is XRP als winnaar uit de strijd gekomen, en ook de prijs is gestegen tot boven $0,6 met een cryptowinst van 20%. Het XRP-nieuws heeft ook gezorgd voor een toename van de dagelijkse activiteiten op de XRP Ledger—een teken van hernieuwd vertrouwen in Ripple’s visie.

Bitcoin Cash flikkert te midden van markttumult: Een uitbraak of een ineenstorting?

Terwijl XRP nieuws wat enthousiasme teweegbracht, bevindt Bitcoin Cash zich op een kruispunt. Bitcoin Cash begon 2024 vol vertrouwen en explodeerde met 196% naar een jaarlijks hoogtepunt van $690 na de halvering. Maar de halvering bleek een ‘sell-the-news’-evenement te zijn, en sindsdien balanceert Bitcoin Cash tussen herstel en verdere daling.

Op dit moment schommelt BCH rond de cruciale steun van $335, terwijl de daling over 30 dagen verergert tot 14%. Echter, analisten die een ommekeer boven $370 voorspellen, hebben positieve sentimenten aangewakkerd. De aankomende groeigerichte Bitcoin Cash-conferentie in Buenos Aires heeft ook speculaties over verdere ecosysteemgroei voor BCH aangewakkerd.

Rollblock trekt investeerders aan met zijn inkomstenverdelingsmodel en iGaming-innovatie. Presale registreert torenhoge cryptowinsten

Het XRP-nieuws is ongetwijfeld een van de meest opbeurende overwinningen die de cryptomarkt de laatste tijd tegen gecentraliseerde instellingen heeft behaald. Een andere ontwikkeling die de krantenkoppen heeft gehaald, is Rollblock’s GambleFi-protocol en de aanlokkelijke cryptowinsten.

Er is geen beter moment voor Rollblock’s vindingrijkheid om op te bloeien! De wereldwijde vrijetijdsindustrie, ter waarde van $512 miljard, heeft gesmeekt om verandering. Het Ethereum-ecosysteem is net groter geworden met de ETFs, en Rollblock’s alternatieve investeringsmogelijkheid met inkomstenverdeling kwam goed van pas voor portefeuilles die geleden hebben onder de recente dip. Maar dat is nog maar de helft van de aantrekkingskracht!

Rollblock brengt crypto en gokliefhebbers samen in een veilig, transparant en onveranderlijk ecosysteem dat velen positief heeft verrast. Dankzij de blockchain-achtergrond en geen KYC-registratie kunnen gebruikers wereldwijd profiteren van gebruikersgerichte play-to-earn games en passief inkomen verdienen via het inkomstenverdelingsmodel en stakingmogelijkheden.

Het is dan ook geen wonder dat Rollblock een verbluffende cryptowinst van 105% zag na het overtreffen van XRP en Bitcoin Cash met een astronomische stijging in de vraag. Meer dan 10.000 abonnees zijn al aan boord, en de presale heeft tot nu toe meer dan $2,2 miljoen opgebracht. De kers op de taart is de verleidelijk lage presale-prijs van $0,0205. Experts hebben hun mening gegeven en voorspeld dat Rollblock vanaf hier 100x cryptowinsten zal behalen.

Ontdek vandaag nog de spannende kansen voor de Rollblock (RBLK) presale!

Website: https://presale.rollblock.io/

Socials: https://linktr.ee/rollblockcasino


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.