Ripple Nieuws

XRP-grafiek vormt bekend patroon voorafgaand aan ontwikkelingen in januari

Gebeurtenissen voor januari zorgden voor een bekend patroon van de XRP-grafiek dat wordt geïdentificeerd door handelaren en analisten.


‘Death crosses’ in de XRP-grafiek

XRP kwam in een driehoekig bereik kort na het bereiken van een hoogtepunt van $1,34 op 10 november van afgelopen jaar. Alhoewel het tegen het einde van 2021 een herstel boekte, was het niet in staat om boven het hoogtepunt van $1,01 te sluiten op 23 december. Op het moment van publicatie consolideerde XRP op $0,83, een stijging van 1,08% op de dag.

Een bullish uitbraak boven een driehoekspatroon kan een stijging van 18% opleveren, waardoor het boven de $1,10 uitkomt. XRP zou dan kunnen de $1,41 high kunnen hertesten. Als de bulls capituleren, blijft het $0,76 het onmiddellijke ondersteuningsniveau.

Handelsweergave
XRP/USD dagelijkse grafiek. Bron: TradingView

Afgezien daarvan is er een bekend patroon ontstaan ​​op de XRP-grafiek, met de MA 50 die onder de MA 200 kruist. Dit is een waarschuwing die de meeste experts als een bearmarktindicator beschouwen. “Death crosses” worden als een achterblijvende indicator beschouwd. De markt is namelijk meestal oververkocht tegen de tijd dat de cross-over plaatsvindt.

Het goede nieuws is dat eerdere “death crosses” grote of tussenliggende prijsbodems hebben gesignaleerd. Eerdere gebeurtenissen, zoals die van begin februari 2021 en juli 2021, hebben ervoor gezorgd dat de prijs van XRP daarna is gestegen. Die in juli 2021 resulteerde in een stijging van 141% in de prijs van XRP, waardoor het medio augustus een hoogtepunt van $1,22 bereikte.


Wil jij XRP verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier. en ga naar KuCoin.


Belangrijke gebeurtenissen in januari

De Ripple-SEC-rechtszaak zal naar verwachting eindigen op 14 januari 2022. De partijen hebben in totaal 16 deskundige getuigen onthuld als onderdeel van het ontdekkingsproces. Tegen 14 januari zouden 15 van de 16 deskundigenverklaringen voltooid moeten zijn. De verklaring van de laatste expert is gepland voor 19 januari.

In december lanceerde Sologenic, een ecosysteem dat bovenop de XRP-blockchain is gebouwd, een airdrop voor XRP-houders. Volgens het tijdschema werd de momentopname met succes voltooid op blocknummer “68552402” om 20:01 uur UTC op 24 december 2021. De SOLO-airdrop begint op 20 januari 2022 om 20:00 uur UTC, volgens het netwerk. De 200 miljoen SOLO zal dan worden ontgrendeld, wanneer de overdrachten beginnen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten