Rexas Finance
Persbericht

XRP Killer? Ripple Holder zegt dat deze Altcoin onder $0,10 waarschijnlijk de vroege explosieve groei van XRP zal volgen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


In de crypto-wereld staat de explosieve groei van Ripple (XRP) nog steeds vers in het geheugen van velen. XRP, dat aan het begin van 2017 slechts $0,0064 waard was, steeg binnen 11 maanden naar $2. Een Ripple-bezitter gelooft dat een andere altcoin, die momenteel onder de $0,10 geprijsd is, een soortgelijk traject zou kunnen volgen. Nu investeerders op zoek zijn naar de volgende grote kans, genereert Rexas Finance (RXS) veel aandacht, vooral nu de voorverkoop nieuwe mijlpalen bereikt.

Rexas Finance: Tokenisering van Echt Wereldse Activa

Rexas Finance revolutioneert de markt door de tokenisering van echte wereldactiva (RWA) mogelijk te maken. Het biedt een uniek platform waarop gebruikers activa zoals onroerend goed, grondstoffen en kunst kunnen bezitten en verhandelen. Hiermee worden sectoren die voorheen alleen toegankelijk waren voor de elite, bereikbaar voor alledaagse investeerders. Rexas Finance voorziet gebruikers van tools zoals de Rexas Token Builder, waarmee zij hun activa kunnen tokeniseren. De Token Builder maakt een naadloze overgang naar de blockchain mogelijk, of het nu gaat om onroerend goed of grondstoffen. Deze oplossing trekt een breed scala aan gebruikers aan, van ervaren investeerders tot beginners. Daarnaast biedt de Rexas QuickMint Bot een eenvoudige manier om tokens te minten, toegankelijk via Telegram en Discord. Gebruikers kunnen nu tokens creëren met slechts enkele commando’s, wat de eenvoud van tokenisatie vergroot. Voor projecten die fondsen willen werven, beschikt Rexas Finance ook over een Launchpad, dat een platform biedt voor tokenverkopen. Hierdoor kunnen nieuwe projecten in contact komen met investeerders en hun kapitaal verhogen. Rexas Finance opereert als een ERC-token, symbool RXS, met een totale voorraad van 1 miljard tokens. Tot nu toe is er $3.775.965 opgehaald, wat de groeiende interesse in het project weerspiegelt. De voorverkoop heeft al vier fasen doorlopen, waarbij in fasen 1-3 $2,75 miljoen is opgehaald. Momenteel geprijsd op $0,06 per token in fase 4, kunnen investeerders bij de lancering een 3,3x rendement verwachten.

Banner Rexas

Succes van de Voorverkoop en Toekomstige Vooruitzichten

De voorverkoop van RXS verloopt snel, wat wijst op een groot vertrouwen van investeerders. In tegenstelling tot veel projecten die afhankelijk zijn van durfkapitaal, heeft Rexas Finance gekozen voor een openbare voorverkoop om alledaagse investeerders de kans te geven deel te nemen aan deze revolutie. Met 425 miljoen tokens toegewezen voor de voorverkoop, zijn er al drie fasen uitverkocht, wat meer dan $2,75 miljoen heeft opgeleverd. De huidige prijs van $0,06 per token in fase 4 biedt een aanzienlijke kans voor investeerders, aangezien wordt verwacht dat de tokenprijs zal stijgen bij de lancering.

Rexas Finance Giveaway en CoinMarketCap Notering

Rexas Finance heeft ook een giveaway van $1 miljoen gelanceerd, waarbij 20 gelukkige winnaars elk $50.000 USDT ontvangen. Dit initiatief is onderdeel van hun bredere inspanningen om de gemeenschap te betrekken en het platform onder de aandacht te brengen. Investeerders worden aangemoedigd om deel te nemen aan de giveaway door eenvoudige taken te voltooien en vrienden door te verwijzen, waardoor hun kans op winst toeneemt. De token is ook genoteerd op CoinMarketCap, wat de zichtbaarheid en geloofwaardigheid vergroot. CoinMarketCap is een toonaangevend platform in de crypto-markt met meer dan 100 miljoen maandelijkse bezoekers. Door op dit platform genoteerd te zijn, krijgt Rexas Finance meer exposure, wat het gebruik en de adoptie stimuleert.

Conclusie

Rexas Finance maakt een unieke ruimte vrij met de tokenisatie van echte wereldactiva. Het project heeft al aanzienlijke aandacht gegenereerd en miljoenen opgehaald via de voorverkoop. Met zijn ERC-token, innovatieve tools en betrokkenheid bij de gemeenschap staat Rexas Finance klaar voor significante groei. Investeerders die op zoek zijn naar de volgende grote kans zouden kunnen ontdekken dat RXS in de voetsporen van de vroege explosieve groei van XRP kan treden. Nu geprijsd op slechts $0,06, is het potentieel voor rendement duidelijk, wat Rexas Finance een project maakt om in de gaten te houden in de crypto-markt.

Voor meer informatie over Rexas Finance (RXS) bezoek de onderstaande links:

Website: https://rexas.com

Win $1 Million Giveaway: https://bit.ly/Rexas1M

Whitepaper: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk