pb
Persbericht

XRP Koers Op Pad Naar ATH Door Historisch Patroon – Wat Kan Ripple Waard Worden?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Net als de rest van de crypto markt bevindt de XRP koers zich nog altijd in moeilijkheden. Met een daling van bijna 10% over de afgelopen maand heeft de nummer zeven van de crypto markt nu een market cap van onder de $ 30 miljard. Een nieuwe ontwikkeling heeft echter geleid tot optimisme binnen de Ripple community. Wat kan Ripple waard worden?

De native token van Ripple, XRP, bevindt zich net als de rest van de crypto markt al wekenlang in het rood. XRP is over de afgelopen week al meer dan 4,3% gedaald en hiermee bevindt het totale verlies over de afgelopen maand zich nu op de 9,7%.

Ripple koers grafiek (1 maand) – bron: CoinMarketCap

Ondanks deze negatieve ontwikkelingen, die de market cap van XRP tot onder de $ 30 miljard hebben gebracht, hebben er nu positieve ontwikkelingen plaatsgevonden op de koers grafiek van de Ripple koers. Zijn dit de eerste signalen dat de XRP koers zich opmaakt voor een nieuwe rally?

XRP koers grafiek wijst op mogelijke nieuwe rally

Ondanks dat de bears nog altijd de overhand lijken te hebben binnen de XRP koers, is er recentelijk een interessante trend afgebeeld op de koersgrafiek van de nummer zeven van de crypto markt.

Dit patroon ontstond al in 2018 en sindsdien is de XRP koers niet in staat geweest om hieruit te treden.

Ditzelfde patroon ontstond echter ook in 2015. Toentertijd leidde dit patroon tot een bullish breakout in 2017, iets wat leidde tot een nieuwe ATH in slechts enkele maanden tijd.

Amonyx, een crypto analist, geeft nu aan dat de XRP koers gemakkelijk richting een nieuwe ATH kan stijgen zodra het weer uit dit patroon weet te breken.

Het blijft echter de vraag of de XRP koers in staat is om buiten dit patroon te breken. Om hier een beter oordeel in te geven bespreken we hieronder de technische indicatoren van XRP.

Technische analyse Ripple koers

Als er gekeken wordt naar de technische indicatoren van de Ripple koers wordt het al snel duidelijk dat het moeilijk gaat worden om binnenkort een uitbraak te vormen.

De RSI van XRP bevindt zich op dit moment op neutraal terrein en geeft daarmee weinig info over de huidige verkoop- of koopdruk van de Ripple koers.

RSI van Ripple koers – bron: TradingView

Het MACD-histogram geeft echter een duidelijk verkoopsignaal af met een waarde van -,0,01200.

De recente dalingen hebben er daarnaast ook voor gezorgd dat de Ripple koers nu onder al zijn EMA’s is gedaald. Dit is een belangrijk teken dat de koers het in de nabije toekomst moeilijk kan gaan krijgen. Deze EMA’s kunnen namelijk als weerstand dienen.

Er wordt dus een duidelijk beeld geschetst dat de XRP koers in de nabije toekomst rekening moet houden met verdere dalingen. Een uitbraak van het koerspatroon lijkt daardoor ook een moeilijke opgave te worden.

Mocht deze uitbraak toch plaatsvinden, dan kan er al snel gekeken worden naar een doel van $ 1. Vanaf dat niveau is er vervolgens erg veel mogelijk.

Het is echter realistischer om rekening te houden met verdere dalingen. In dit geval kan er gerekend worden op ondersteuning bij de $ 0,5035. Mocht deze ondersteuning niet standhouden dan kan er rekening gehouden worden met een daling richting de $ 0,486. 

Mocht ook deze ondersteuning niet standhouden dan kan de XRP koers zomaar verder wegzakken tot richting de $ 0,45.

De nabije toekomst voor XRP lijkt er op dit moment dus niet al te rooskleurig uit te zien. Ondanks dat er hoop is voor een soortgelijk trend als in 2017 lijkt er op dit moment nog niets te wijzen dat de XRP koers hiertoe in staat is.

Het kan dan ook een goed idee zijn om je portfolio te diversifiëren met andere altcoins die meer potentieel meebrengen, vooral op de korte termijn.

Hieronder bespreken we daarom een drietal van de meest belovende crypto tokens van dit moment. Alle drie deze tokens kunnen hun vroege investeerders aanzienlijke winsten opleveren.

Pepe Unchained (PEPU) – nieuw Pepe alternatief maakt indruk met eigen Layer 2 blockchain

Pepe Unchaned is een nieuwe meme coin die al snel de nodige aandacht kreeg vanwege de introductie van zijn eigen Layer 2 blockchain. Deze blockchain is ontwikkeld als alternatief voor de grote Layer 1 blockchains zoals Ethereum. Deze blockchains hebben namelijk steeds vaker te maken met langzame snelheden en hoge kosten. 

Pepe Unchained wordt ook wel de losgebroken versie van Pepe coin (PEPE) genoemd, aangezien het niet meer vastzit aan de Ethereum blockchain en zijn gebreken. In plaats daarvan kan Pepe Unchained dus rekenen op zijn eigen blockchain die volledig in het teken staat van hoge transactiesnelheden en lage transactiekosten. Hiermee vormt deze blockchain ook een uitstekende launchpad voor nieuwe meme coins. 

Pepe Unchained ($PEPU) de toekomst van de Crypte MEME omgeving? Voor snelheid, veiligheid, lage fee

Naast dat dit project erin is geslaagd om aandacht te trekken via een uniek eigen blockchain heeft het dit ook weten te doen via een uniek staking systeem. Binnen dit staking systeem is op dit moment een APY te verdienen van boven de 160%, ondanks dat er al bijna 1 miljard PEPU tokens zijn vastgezet. Het grote aantal vastgezette tokens is daarnaast een teken van hoeveel vertrouwen gebruikers hebben in de toekomst van dit project.

De presale van Pepe Unchained heeft inmiddels al meer dan $ 12,5 miljoen aan vroege investeringen opgehaald. Hiermee kan het een van de beste presales van 2024 worden genoemd. Ondanks dit grote bedrag aan opgehaalde investeringen lijkt de presale nog steeds niet af te koelen. Geïnteresseerde kopers zullen zich dan ook moeten haasten om te profiteren van de huidige lage prijs van de PEPU token.

Bezoek Pepe Unchained Presale

Crypto All-Stars (STARS) – crypto project introduceert unieke MemeVault

Met Crypto All-Stars is er een nieuw crypto project op de markt verschenen dat al snel de nodige indruk wist te maken. Dit project is er als eerste in geslaagd om alle grote meme coins samen te brengen onder één dak. Daarnaast stelt het gebruikers ook nog in staat om deze meme coins te staken via zijn unieke MemeVault ecosysteem.

De MemeVault van Crypto All-Stars is een nieuw en uniek smart contract staking systeem dat het mogelijk maakt voor gebruikers om meme coins zoals DOGE, SHIB en PEPE te staken. Op deze manier is er dus eindelijk een manier om alle grote meme coins te staken binnen één systeem. Gebruikers die deze meme coins staken via de MemeVault van Crypto All-Stars zullen in aanmerking komen voor de native STARS token. Deze STARS token kan daarnaast ook worden gestaked binnen de MemeVault.

Om geïnteresseerde investeerders te verzekeren dat ze te maken hebben met een veilig project heeft het project een volledige audit van SolidProof doorgaan. In deze audit kwamen geen enkele gebreken naar voren. Daarnaast doet het project er alles aan om transparant te zijn op zijn presale website. Zo wordt bijvoorbeeld de tokenomics uitgebreid beschreven en zal er 20% van de totale token voorraad gereserveerd worden voor de presale en 25% voor het MemeVault ecosysteem.

De presale van Crypto All-Stars wist onlangs de belangrijke mijlpaal van $ 1 miljoen te behalen en is inmiddels al in de buurt gekomen van de $ 1,2 miljoen. Tokens kosten op dit moment $ 0,0014305 per stuk, maar ook deze prijs zal binnen korte tijd verder gaan stijgen. Er is dus geen tijd om te verliezen om aan te sluiten bij dit veelbelovende project. Wat deze presale ook interessant maakt is dat STARS tokens met vele verschillende crypto’s te koop zijn. Zo kan er bijvoorbeeld ook betaald worden met FLOKI en DOGE.

Bezoek Crypto All-Stars Presale

The Meme Games (MGMES) – crypto game die connectie heeft met de Spelen gaat binnenkort live

The Meme Games is een nieuwe crypto game die de nodige aandacht wist te verzamelen vanwege zijn connectie met de Spelen van 2024 in Parijs. Dit project creëerde namelijk een game waar meme karakters het tegen elkaar opnemen in wedstrijden die parallel lopen aan de Olympische en Paralympische Spelen. Op deze manier weet het project de hype en passie rondom deze spelen dus te combineren met de hilariteit van een meme coin.

Gebruikers zijn vervolgens in staat geweest om te wedden op de uitkomsten van deze races tussen meme karakters. Om mee te doen moet de MGMES token gekocht worden. Zodra deze MGMES token is gekocht krijgt een gebruiker de keuze tussen 5 meme karakters. Zodra het juiste meme karakter gekozen wordt kan er vervolgens een bonus van 25% ontvangen worden.

Naast dat gebruikers in staat zijn om MGMES tokens te verdienen via de crypto game kunnen ze dit ook doen via het staking systeem van The Meme Games. Binnen deze game zijn gebruikers namelijk in staat om hun MGMES tokens vast te zetten in ruil voor een huidige APY van maar liefst 440%. Er zijn inmiddels al meer dan 22 miljoen MGMES tokens vastgezet.

Nu de Olympische en Paralympische Spelen officieel voorbij zijn gaat ook de presale van deze crypto game afgerond worden. Dit betekent dat er nog maar een aantal uren de tijd is om deel te nemen aan de presale en de crypto game voordat de MGMES token live gaat op exchanges en mogelijk explodeert in waarde. MGMES tokens zijn op dit moment nog te koop voor $ 0,00945 per stuk tegen ETH, USDT en creditcard.

Bezoek The Meme Games Presale


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.