XRP Ripple blauw.
Persbericht

XRP Koers Schiet Omhoog Na Ripple Rechtszaak – Is Dit Het Begin Van Een Nieuwe Crypto Bull Run?

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Nu het einde is aangebroken van de drie jaar durende juridische strijd tussen Ripple Labs en de SEC en er eindelijk een uitspraak is in de Ripple rechtszaak, schiet de koers van hun token XRP met 26% omhoog naar $0,63. Op het moment van schrijven staat de koers van Ripple op $0,61.

Uitspraak in de Ripple rechtszaak

Gisteren op 7 augustus werd er in de uitspraak van de rechter in de Ripple rechtszaak een boete van $125 miljoen opgelegd aan Ripple Labs en werd uitgesproken dat het bedrijf voor altijd onder controle blijft, voor het overtreden van de Amerikaanse securities laws.

De CEO van het bedrijf Brad Garlinghouse noemde het op X een overwinning voor Ripple, de industrie en de rechtsstaat. Ook zei hij dat de tegenwind van de SEC tegen de hele XRP community is verdwenen. Medeoprichter Chris Larsen voegde hier nog aan toe dat de losgeslagen campagne van de SEC eindelijk voorbij is en “laten we allemaal hopen dat dit een einde maakt aan de oorlog die deze regering voert tegen crypto”.

Er waren een hoop crypto analisten die gefocust waren op de koers van XRP na het besluit van de rechter. De oprichter en crypto advocaat van Hodl Law Fred Rispoli laat in een bericht op X weten dat het een grote overwinning is voor Ripple, hoewel hij wel verrast is door de hoge boete van $125 miljoen. Hij voegde daaraan toe dat Ripple dit waarschijnlijk al terugverdient heeft in de afgelopen 5 minuten door de prijsbeweging van XRP.

Crypto Onderzoeker Van Winkle liet aan zijn 108.400 volgers op X weten dat XRP klaar is om te vliegen.

Internationale verkopen van Ripple

Als we naar het bericht op X van advocaat Jeremy Hogen kijken, lijkt het erop dat Ripple zijn activiteiten grotendeels kan doorzetten. Hij zegt daarin dat de meeste verkopen van XRP en ODL verkopen buiten Amerika plaatsvinden en daarom niet onder de Amerikaanse rechtspraak vallen. 

Hierdoor kan Ripple zijn internationale activiteiten zonder verstoring voortzetten. Hij zegt ook dat Ripple onder specifieke vrijstellingen van registratie nog steeds kan verkopen aan Amerikaanse bedrijven. Hierdoor voldoet Ripple aan de wettelijke vereisten bij het zakendoen binnen de Verenigde Staten.

De beperkingen van SEC en de verdediging van Ripple

De uitspraak van rechter Analisa Torres was niet hetgeen wat de SEC verwacht had met betrekking tot de ODL verkopen. Als de SEC van mening is dat Ripple het bevel heeft overtreden, dan moet het tijdens een hoorzitting bewijs hiervan leveren.

Advocaat Hogan verwacht dat Ripple in dat verhoor kan verklaren dat als XRP kort in bezittingen is van een investeerder dat er geen winstverwachting is en dit kan een sterke verdediging voor hen zijn.

Na de rechtszaak heeft Ripple de tijd gehad om de verkooppraktijken aan te passen. Hogan speculeert dat er alleen naleving problemen alleen bekend kunnen worden als de SEC een motie van minachting indient, die Ripple bereid is aan te pakken.

Ripple is alsnog de winnaar

Door de uitspraak van de rechter en de verlaging van de oorspronkelijke boete van $2 miljard die door de SEC werd geëist is Ripple nu alsnog de winnaar. Ze moeten wel de boete van $125 miljoen betalen, maar dit is voor het team van Ripple een betere uitkomst dan de eis van de SEC. Ook al waren een deel van de verkochte XRP van Ripple niet geregistreerde effecten, wordt XRP zelf niet als een effect geclassificeerd. 

Welke crypto projecten kunnen meegaan in de overwinning van Ripple?

Na deze overwinning van Ripple in de rechtszaak tegen de SEC en nu de crash van afgelopen week ten einde is en er weer bullish signalen zijn op de markt begint elke investeerder weer te zoeken naar de nieuwe crypto projecten die kunnen meeliften op de overwinning van Ripple en voor de meeste potentiële winsten kunnen zorgen.

Nu kan het voor investeerders moeilijk zijn om elk van de tientallen projecten die dagelijks op de markt komen grondig te onderzoeken, daarom zetten wij hieronder drie nieuwe crypto projecten die je zeker in de gaten moet houden aankomende tijd. Ze zitten allemaal nog in de presale en zijn zich aan het klaarmaken voor hun entree op de exchanges.

Pepe Unchained ($PEPU)

Graag stellen we je voor aan Pepe Unchained, dit is de verbeterde opvolger van de succesvolle Pepe meme, die in het afgelopen half jaar zeer bekend en geliefd is geworden bij cryptoliefhebbers. 

Het nieuwe project is meer dan alleen een meme coin. Achter de schermen zijn ze bezig met het bouwen van hun eigen Layer 2 Blockchain met eigen ecosysteem, waardoor het zich losmaakt van de traditionele Blockchain. Het belooft de gebruiker razendsnelle transacties tegen erg lage kosten.

Dankzij deze nieuwe technologie is $PEPU ready voor de toekomst van crypto. Als je een passief inkomen wilt verdienen, kan je de gekochte tokens die nu nog in de presale zijn, inzetten in het staking mechanisme. Op dit moment ontvang je een jaarlijks rendement (APY) van 253%. 

Voor de investeerders is er de mogelijkheid om een token te kopen voor slechts $0,0089461 tijdens deze fase van de presale, die op het moment van schrijven nog iets langer dan 1 dag duurt. Daarna zal het in de volgende fase komen en hierdoor zal de prijs stijgen. Je kan de tokens aanschaffen door ETH, USDT of BNB in te wisselen of gebruik te maken van je creditcard. 

Koop Pepe Unchained nu

Base Dawgz (BASE)

Het nieuwe project dat is gebouwd op de Base Blockchain is Base Dawgz. Zoals al eerder aangegeven is deze nieuwe cryptomunt nog in de presale, maar het is nu al duidelijk onder investeerders dat dit wel een de beste meme coin van het jaar kan gaan worden.

Wat BASE zo bijzonder maakt is dat het werkt aan een multi-chain, hierdoor kan je de Base meme coin dus ook verhandelen via de ETH, BSC, Solana en Avalanche blockchains. Het project wordt dan ook wel genoemd als een van de beste Solana meme coins van dit moment. 

Investeerders kunnen BASE momenteel kopen voor $0,007414 met de mogelijkheid om de tokens daarna meteen te staken tegen een APY van 932% voor nog meer voordeel uit de investering. Tijdens de presale heeft het project in korte tijd al $2.8 miljoen weten op te halen en dit laat nog maar eens zien dat er veel vertrouwen is in het nieuwe project.

Het project is bezig om de multi-chain op te zetten om liquiditeitsproblemen op de lange termijn tegen te gaan. Dit is zelfs voor de grootste altcoins een probleem waar ze in de loop van tijd mee te maken krijgen. Het duurt nog iets langer dan 4 dagen voordat ze de volgende fase van de presale ingaan, dus koppel je wallet en sla toe tijdens de presale.

Koop Base Dawgz nu

Playdoge ($Play)

Playdoge is de nieuwe Play 2 Earn game die je op je mobiel of laptop kunt spelen. Het team achter het project heeft zich laten inspireren door het populaire Tamagotchi spel uit de jaren 90. 

Het doel van het spel is om je virtuele vriend in de vorm van de bekende Shiba Inu meme zo goed mogelijk te verzorgen. Zo kan je binnen het spel je huisdier voeden, entertainen, kalmeren en verzorgen als hij ziek is. Zorg je ervoor dat zijn gezondheid hoog blijft dan verdien je veel $PLAY tokens. 

Tijdens de presale zal 50% van de totale voorraad van 9,4 miljard verkocht worden. De rest van de tokens zal gebruikt worden voor de verdere ontwikkeling van het project, liquiditeit voor op de exchanges, marketing en beloningen voor de staking en de de community.

Vroege investeerders kunnen nu toeslaan tijdens de presale en hebben de mogelijkheid om $PLAY tegen lage tarieven aan te schaffen. Over iets langer dan een dag gaat de presale de volgende fase in en dan worden de prijzen verhoogd.

Koop Playdoge nu


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.