ripple xrp koers
Persbericht

XRP, NUGX behoren tot de top altcoins bestemd voor mega groei in het eerste kwartaal van 2024

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


  • Analisten voorspellen dat de stijging van cryptovaluta van Q3 2023 zal doorzetten naar Q1 2024, waarbij XRP en NuggetRush naar verwachting de cryptoscene zullen domineren.
  • XRP is de drijvende kracht achter het XRP Ledger, een blockchain die zeer efficiënte en schaalbare transacties mogelijk maakt, en naar verwachting zal stijgen tot boven de $1 in 2024.
  • NuggetRush is een speel-om-te-verdienen gamingplatform dat wereldwijde aandacht trekt onder crypto-enthousiastelingen, met zijn eigen token, NUGX, diep geïntegreerd in het platform.

Na de indrukwekkende stijging van cryptovaluta van Q3 2023, zeggen analisten dat dit zal doorzetten naar Q1 2024, vooral met de goedkeuring van meerdere spot Bitcoin ETF’s door de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC).

Onder de top altcoins die verwacht worden om hun winsten uit te breiden zijn XRP, de native coin die het XRP Ledger (XRPL) aandrijft, en NuggetRush (NUGX), een platform dat hoopt de gaming scene permanent te veranderen met zijn speel-om-te-verdienen (P2E) model.

XRP en NUGX zullen waarschijnlijk de cryptoscene domineren in Q1 2024, dankzij hun sterke fundamenten, innovatieve technologie en groeiende gemeenschappen.

>> Koop NuggetRush Nu <<

XRP: Zwakte van zich afschuddend

XRP is de kracht achter het XRP Ledger (XRPL), een blockchain die zeer efficiënte en schaalbare transacties mogelijk maakt. Om deze reden is XRP geïntegreerd in enkele van de kernoplossingen van Ripple, voornamelijk de On-Demand Liquidity (ODL). Via de ODL kunnen banken en financiële verwerkers waarde over grenzen verplaatsen, goedkoop en bijna onmiddellijk.

In 2023 oordeelde een Amerikaanse rechtbank dat XRP geen effect is wanneer het wordt verhandeld tussen detailhandelaren, een beslissing die in lijn is met wat de advocaten van Ripple hebben beweerd sinds eind 2020, toen de Securities and Exchange Commission (SEC) het blockchainbedrijf en enkele van zijn topmanagers, waaronder Brad Garlinghouse, aanklaagde.

Hoewel de prijs van XRP tijdelijk steeg in juli toen de uitspraak werd gedaan, zakte deze al snel weer terug. Desondanks is de munt een van de meest liquide op basis van marktkapitalisatie en wordt verwacht dat deze zal stijgen, boven de $1.00 uitkomend, in 2024.

Het directe steunniveau ligt rond de $0.45 ten tijde van schrijven, wat de laagtepunten van juli 2023 markeert. Echter, de opwaartse trend blijft bestaan, aangezien de prijzen binnen het handelsbereik van juli 2023 blijven.

NuggetRush: Steeds Bekender

NuggetRush is een speel-om-te-verdienen (P2E) gamingplatform dat wereldwijd de aandacht van crypto-enthousiastelingen trekt.

De eigen token, NUGX, is diep geïntegreerd in NuggetRush, waardoor het een van de beste crypto’s is om nu in te investeren. Standaard kunnen houders van NUGX, wat mogelijk een van de beste altcoins in januari 2024 is, deelnemen aan de governance. Hier stemmen ze over voorstellen, waarbij ze helpen bepalen hoe het project zich ontwikkelt.

Tegelijkertijd wordt NUGX gebruikt als ruilmiddel, wat transacties binnen de interne marktplaats van NuggetRush en het bredere ecosysteem vergemakkelijkt.

NuggetRush verweeft NFT’s en crypto in zijn speel-om-te-verdienen (P2E) spel, waardoor de waarde van zijn memecoin-token, NUGX, wordt verhoogd. Gamers ontvangen in-game assets als NFT’s. Deze NFT’s, die nu te koop zijn, kunnen via de marktplaats worden geruild voor andere of ingewisseld worden voor NUGX, dat vervolgens via beurzen voor contant geld kan worden verkocht zodra het genoteerd staat.

Echter, wat vooral de aandacht trekt, is het niveau van innovatie in NuggetRush. Enkele van zijn zeldzame en top NFT’s, zoals RUSHGEMs, kunnen worden geruild voor echt goud.

In de aan de gang zijnde voorverkoop van NUGX is al meer dan $1,6 miljoen opgehaald met de verkoop van meer dan 149 miljoen tokens. In ronde 4 is elke token beschikbaar voor 0,015 USDT. Tegen de tijd dat de voorverkoop afloopt, zal NUGX verkocht worden voor 0,020 USDT, wat een 100% ROI betekent voor vroege investeerders die instapten in ronde 1, toen de token verhandeld werd voor 0,010 USDT.

>> Koop NuggetRush Nu <<

Conclusie

Met hernieuwde activiteit in Q1 2024, zijn XRP en NuggetRush goed gepositioneerd voor aanzienlijke groei. Tot nu toe is XRP aan het consolideren en moet het de winsten die begin juli 2023 zijn geboekt nog bevestigen. Ondertussen is NUGX met dubbele cijfers gestegen in de lopende voorverkoop. Vroege investeerders zullen een 100% ROI realiseren zodra de token genoteerd wordt op tier-1 beurzen zoals Uniswap of zelfs Binance in 2024.

Bezoek de NuggetRush Presale Website


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.

Newsbit
Bekijk de app
Bekijk