Ripple Nieuws

XRP prijs stijgt door aankondiging dat Ripple naar de beurs wil gaan

De XRP prijs is vandaag flink gestegen, mede door de aankondiging dat Ripple heeft aangekondigd naar de beurs te gaan nadat de juridische strijd met de Securities and Exchage Commissie is afgerond. Uit de aankondiging spreekt kracht en laat zien dat Ripple vertrouwen heeft in een goede afloop van de rechtszaak.


Ripple wil naar de beurs na afhandelen rechtszaak

Volgens Yoshitaka Kitao, de CEO van de Japanse financiële gigant SBI Group, liet Ripple weten dat het plannen had om een beursgenoteerd bedrijf te worden, nadat de gerechtelijke procedure tegen het bedrijf is afgehandeld. Kitao vertelde:

“Na de huidige rechtszaak zal Ripple naar de beurs gaan. De huidige CEO wil dat en ook Chris Larsen wil dat. “

Yoshitaka Kitao voegde ook toe dat zijn eerdere investeringen in het crypto bedrijf vruchten zouden afwerpen na een mogelijke beursgang, waarbij hij opmerkte dat SBI de grootste externe aandeelhouder van Ripple is.


Ripple koers stijgt met 14%

Op het moment dat dit rapport naar buiten kwam, lag de XRP prijs rond de $1,50. Nu, op het moment van schrijven is de koers al met 14% gestegen tot een prijs van $1,60. Dat is de grootste dagelijkse procentuele winst sinds 26 april. De totale marktkapitalisatie van Ripple ligt nu rond de $72,8 miljard.

Naast dat de aankondiging van Ripple goed nieuws is, zien de grafieken er ook zeer bullish uit. Gisteren schreef Newsbit al dat de XRP prijs klaar leek te zijn voor een grote prijsstijging richting de $1,98. Dit vanwege een bullish technisch patroonn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten