Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

YouTube-bokser Logan Paul maakt een NFT Pokémon-kaart van zichzelf

Logan Paul, de controversiële beroemdheid op het YouTube-netwerk, heeft als resultaat van zijn zelfpromotie-campagne zichzelf omgezet naar een NFT-Pokémonkaart.


Paul is groot fan van Pokémon

Dit werd duidelijk nadat het gedecentraliseerde e-commerceplatform ‘Bondly’ een aankondiging plaatste. Uit deze aankondiging werd duidelijk dat er 44 NFT’s gecreëerd zullen worden met een afbeelding van Logan Paul erop, in zijn boks-uitrusting. De kaart zou er voorderest uit zien als een Pokémonkaart. Deze NFT’s zullen naar verluidt worden onderverdeeld over veilingwinnaars van Paul’s volgende event genaamd “Pokemon Box Break”.

Paul blijkt enorm fan te zijn van de huidige trend in Pokémonkaarten, en heeft hierdoor onlangs 6 nog ongeopende Pokemonkaart-dozen gekocht voor maar liefst $2 miljoen in totaal. Aan deze investering zit echter een risico vast, want het is niet zeker of hij ook maar iets van deze $2 miljoen terug zal zien. Het is echter ook mogelijk dat meerdere zeldzame kaarten in die dozen zitten, waardoor de investering zich wellicht zou uitbetalen. Elke van deze 6 dozen bevat 36 kaarten, waardoor Logan Paul 216 kaarten nog ongeopend heeft. Op 27 februari is het Pokemon Box Break-evenement, waar Paul alle pakketten zal openen. In onderstaande afbeelding is de NFT-Pokémonkaart van Logan Paul weergegeven.


Geïnteresseerd in het leverage traden van Bitcoin en andere crypto? Klik hier en maak een account aan op Bybit.


Gevecht is uitgesteld

Hier bovenop zullen winnaars van de kaarten, die via een livestream kunnen deelnemen, ook nog eens een speciale bonus ontvangen, namelijk de NFT-kaart met Paul als Pokémon afgebeeld. De kaart beschrijft Logan als een “Zeldzaam persoon” die “lang en dik” is.

Er is echter wel een minimum bod ingesteld voor ieder pak kaarten, van $10.000. Het bieden op de 6 dozen met Pokémonkaarten kan dus, wanneer iedere doos verkocht wordt, minstens $60.000 opleveren.

Waar Logan Paul eerder bekend werd op het YouTube-platform vanwege zijn video-content, is hij de laatste tijd voornamelijk bezig met de bokswereld. Hij heeft dan ook al een officieel gevecht gewonnen, waarna hij Floyd Mayweather uitgedaagd heeft. Het gevecht zou oorspronkelijk op 20 februari 2021 plaatsvinden, maar zou vanwege onder andere de coronamaatregelen nu uitgesteld zijn tot een nog te bepalen datum. Hiermee zou een grote zak geld geboeid zijn. Het is hiermee nog niet bekend wanneer het officiële gevecht nu zal gaan plaatsvinden.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten