Bitboy
Ripple

YouTuber BitBoy doet bizarre voorspelling: ‘XRP koers gaat naar $52 stijgen’

Nu de rechtszaak tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) eindelijk is afgerond, speculeren steeds meer analisten en experts over de toekomstige koersontwikkeling van XRP.

De bekende crypto-YouTuber BitBoy voorspelt dat de prijs van deze populaire altcoin de komende maanden flink kan stijgen. Deze verwachting baseert hij onder andere op de mogelijke komst van een XRP Spot Exchange Traded Fund (ETF) en de geplande beursgang van Ripple Labs.

Dit is waarom de XRP koers kan gaan stijgen

Terwijl de XRP-koers momenteel in relatief rustig vaarwater verkeert, doet BitBoy een aantal opvallende prijsvoorspellingen op zijn YouTube-kanaal. De crypto-influencer voorspelt dat de altcoin aan de vooravond staat van een gigantische bull rally.

Een belangrijke reden voor deze verwachte prijsstijging is de mogelijke beursgang van Ripple. Volgens BitBoy zou een beursgang kunnen leiden tot grootschalige adoptie, doordat het bedrijf en de onderliggende munt een breder publiek kunnen aanspreken.

Daarnaast voorziet de expert de lancering van een eigen ETF voor XRP in de Verenigde Staten. De introductie van een dergelijk fonds zou aanzienlijk kapitaal kunnen aantrekken van zowel traditionele als institutionele beleggers, wat een sterke rally kan veroorzaken. Als zowel de IPO als de ETF werkelijkheid worden in de komende maanden of jaren, verwacht BitBoy dat de XRP-koers flink zal stijgen.

‘Een XRP prijs van $52 is mogelijk’

BitBoy stelt dat een XRP-prijs van $8 tot $10 zeker realistisch is. In een positief scenario ziet hij de koers zelfs oplopen tot $25. Maar dat is nog niet alles—volgens hem zou XRP in een extreem bullish scenario zelfs kunnen stijgen naar $52.

Dit zou de totale marktwaarde van de munt richting de $3 biljoen brengen. De vraag blijft echter of een dergelijke waardering realistisch is, aangezien dit aanzienlijk meer is dan de huidige totale waarde van de cryptomarkt, die momenteel rond de $2,175 biljoen ligt.

Win VIP-tickets voor de Dutch GP met OKX

Wil je de cryptowereld betreden en misschien XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans! Dankzij een exclusieve samenwerking tussen Newsbit en OKX krijg jij als lezer een unieke aanbieding.

Maak nu een account aan bij OKX via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van maar liefst €50, helemaal gratis. Daarbovenop krijg je ook nog eens een gratis McLaren pet (t.w.v. €30+) thuisbezorgd!

Maar dat is nog niet alles – je maakt ook kans op geweldige prijzen, zoals een VIP Trackside Experience bij de Nederlandse Grand Prix!* Mis deze kans niet en meld je vandaag nog aan!

*Let op: voorwaarden zijn van toepassing op deze actie.

Ripple nieuws

BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten
Rechtszaak tussen Ripple en SEC definitief beëindigd, volgens directeur
XRP koersverwachting: Crypto analisten voorspellen explosieve stijging tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers maakt zich klaar voor de ‘grand finale’
Bekende crypto analist: Deze 4 altcoins zijn klaar voor mega stijging
BitBoy voorspelt enorme stijging voor XRP en 4 andere Cryptomunten