ApeCoin crypto token logo seen on the smartphone and blurred Bor
NFT

Yuga Labs mogelijk van plan om nieuwe NFT-Collectie ‘Mecha Apes’ te lanceren

Naar verluidt is Yuga Labs van plan om later dit jaar nog een gloednieuwe NFT-collectie te lanceren: Mecha Apes.

Geld ophalen en virtuele plots vrijgeven

Met de nieuwe collectie zijn de makers van de Bored Ape Yacht Club (BAYC) van plan om $50 miljoen op te halen. Ook willen ze 100.000 virtuele plots vrijgeven.

Dit heeft onder de BAYC-community voor de nodige speculatie gezorgd. Sommigen wezen erop dat het gerucht consistent is met een uitgelekt Yuga Labs-pitchdeck, dat een routekaart voor 2022 voor de Otherside-metaverse bevat. In onderstaand figuur wordt laten zien dat een project genaamd ‘Ultimate Mecha Ape’ in september zou lanceren.

Het Otherside-project

De Otherside-Metaverse project werd afgelopen april bekend gemaakt. Yuga verkocht destijds 100.000 percelen van digitaal land en verdiende met dit project in totaal $600 miljoen.

Iets voor de lancering dook echter een Yuga Labs-pitchdek op. Dit 90 pagina’s tellende bestand maakte veel bekend over het Otherside-project en zijn toekomstplannen. Toch is het benoemingswaardig dat niet ieder punt op de routekaart gevolgd is. Het team heeft wel diverse mijlpalen weten te bereiken, waaronder de lancering van het $APE-token, de verkoop van grond en de onthulling van Kodas zoals gepland.

Met Ultimate Mecha Ape op de lijst, kunnen velen niet anders dan speculeren dat deze nieuwe NFT’s, wanneer deze live gaan, nauw verwant zullen zijn aan het Otherside-ecosysteem. Er zijn echter niet veel details bekend over de mogelijk nieuwe NFT’s. Op dit moment weet niemand echt hoe een Mecha Ape eruit ziet, of wat zijn rol in de Otherside precies is.

Het zou echter niet de eerste keer zijn dat Yuga geheimzinnig over zijn nieuwe ondernemingen is. De mede-oprichter van Yuga, Garga, heeft al aangegeven dat de uitgelekte roadmap verouderd zou zijn. Hiermee heeft hij ook de geruchten over de Mecha Apes ontkent. Dit zou echter kunnen zijn om meer hype te genereren voor de nieuwe NFT-collectie. Er is nog geen officiële lanceerdatum bekend en hiermee ook niet de garantie dat Mecha Apes daadwerkelijk lanceren.

NFT nieuws

Magic Eden overtreft marktleider Blur in NFT-handelsvolume
Yuga Labs draagt games over en focusseert zich op kernactiviteiten
Starbucks maakt een einde aan zijn NFT-programma
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?