Blockchain Nieuws

Yuga Labs oprichter zet als gevolg van gezondheidsproblemen stapje terug

Wylie Aronow, één van de mede-oprichters van het succesvolle Yuga Labs, moet als gevolg van gezondheidsproblemen een stapje terugzetten. Yuga Labs is onder andere verantwoordelijk voor de Bored Ape Yacht Club (BAYC) en de CryptoPunks. Daarnaast ken je het bedrijf waarschijnlijk van ApeCoin en wat andere projecten uit de non-fungible token (NFT) wereld.

Lastige beslissing

In een bericht aan zijn 144.900 volgers laat Wylie Aronow weten dat het een lastige beslissing voor hem was, maar dat het beter is voor zijn gezondheid op de lange termijn. Aronow zit met heftige hartproblemen waarvan de symptomen de afgelopen maanden alleen maar zijn verergerd. De oprichter van Yuga Labs lijdt aan congestief hartfalen, wat betekent dat zijn hart er niet in slaagt om voldoende bloed door het lichaam te pompen.

De ondernemer legt uit dat de symptomen op dit moment nog mild zijn, maar dat hij deze keuze moest maken om een normaal leven te blijven leven. In de afgelopen maanden werden de symptomen een stuk erger, waardoor zijn prioriteiten nu bij zijn gezondheid liggen. Aronow hoopt zo snel mogelijk weer terug te keren bij Yuga Labs, maar weet niet precies wanneer dat mogelijk weer kan.

Niet helemaal weg

Overigens verdwijnt de succesvolle ondernemer niet helemaal naar de achtergrond bij Yuga Labs. Aronow blijft aan als strategisch adviseur en onderdeel van het bestuur van het bedrijf. Daarnaast is dit niet de eerste keer dat medische problemen hem van zijn werk houden. Zo zie je maar wat uiteindelijk de belangrijkste zaken van het leven zijn. Succes voelt niet fantastisch als je daarnaast niet ook gezond bent.

Eerdere gezondheidsproblemen hielden hem als twintiger tegen. Nadat die problemen waren verholpen, ging hij als een bezetene werken om een inhaalslag te maken. “Ik wilde mijn tweede kans op het leven niet verspillen. Ik duwde mezelf voorbij mijn limieten en werkte bijna iedere dag 12 uur. Ik had advies van anderen moeten inwinnen en balans moeten zoeken,” aldus Aronow.

Blockchain nieuws

Bescherm je online privacy met NordVPN: surf veilig en anoniem op het web
Polygon Labs is samenwerking gestart met Unstoppable Domains
Nissan dient 4 nieuwe Web3-handelsmerken in
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
4 tekenen dat 26.000 dollar het plafond was voor Bitcoin

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten