NFT Nieuws

NFT Nieuws

Yuga Labs hint naar Bored Ape Yacht Club Metaverse

Yuga Labs heeft gehint naar een Bored Ape Yacht Club metaverse. Dit deed het door een korte trailer te laten zien op Twitter.


Een Bored Ape metaverse

De trailer opent met een Bored Ape die aan een stuk water aan het vissen is. Hij voelt een ruk aan zijn hengel, hijst zijn vangst op en ziet dat het een fles is met het opschrift “DRINK ME”. De Ape gehoorzaamt, en wordt ontvoerd door een vliegende bezoeker. De video gaat verder met verwijzingen naar andere NFT collecties: Mutant Ape Yacht Club, Cool Cats, CryptoPunks, CrypToadz, Meebits, Nouns, en World of Women.

Als je bedenkt wat een week de BAYC-franchise heeft gehad, is deze teaser een merkwaardige toevoeging aan alle hype en speculatie over waar Yuga Labs met The Bored Ape Yacht Club naar toe wil. Op dit moment zijn er nog niet veel details over wat Otherside zal zijn. Maar alles bij elkaar suggereren de verschillende aankondigingen van deze week een 3D BAYC-game-ervaring. Aangedreven door Animoca.

Donderdag was de lancering van ApeCoin. De token kan geclaimd worden door Bored en Mutant Ape Yacht Club houders. De token werd gelanceerd door ApeCoin DAO, een gedecentraliseerde autonome organisatie die duidelijk officieel gelieerd is aan de BAYC franchise. In persmateriaal rond de lancering werd nauwgezet uitgelegd dat ApeCoin DAO niet mocht worden gelijkgesteld met Yuga Labs of Bored Ape Yacht Club. Beide zijn gecentraliseerde entiteiten.


Wil jij Crypto verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Toetreding van het BAYC-universum

ApeCoin DAO heeft een aantal bekende mensen uit de cryptogemeenschap gerekruteerd om in het bestuur deel te nemen. Denk aan Reddit mede-oprichter Alexis Ohanian en Amy Wu van FTX. Zij zullen zes maanden dienen. Daarna zullen ApeCoin investeerders stemmen voor nieuwe leden die dan weer een jaar dienen. Op donderdag tweette blockchain metaverse ontwikkelaar Animoca al dat het The Bored Ape Yacht Club de metaverse zou betreden:

Animoca Brands is verheugd om aan te kondigen dat we @ApeCoin zullen adopteren voor het geheime project dat we hebben ontwikkeld met @BoredApeYC.

Klikken op de link in de tweet brengt gebruikers naar een landingspagina. Let goed op de details: een veranda, en daarachter een deuropening, en neonlichten met de woorden “FOMO” “BAYC” en “305”. Komt dat bekend voor? Degenen die de teaser trailer hebben bekeken die Yuga Labs vandaag heeft gepost, zouden deze details moeten herkennen, want op 0:41 zie je diezelfde achtergrond.

Ondanks de raadselachtige marketing push, heeft de teaser van vandaag weinig gedaan om de verliezen van ApeCoin in de afgelopen vierentwintig uur te stoppen. De Coin is namelijk met meer dan 8% gedaald.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten