Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Yuga Labs verontschuldigt zich voor het verstoren van het Ethereum-netwerk

Op 30 april lanceerde Yuga Labs, de maker van een van de meest populaire NFT-collectie ter wereld (De Bored Ape Yacht Club), de verkoop van grond voor zijn langverwachte metaverse project, genaamd de ‘Otherside’.

Yuga Labs veroorzaakt grote piek in transactiekosten Ethereum

Binnen 24 uur genereerde Yuga Labs meer dan $561 miljoen aan verkopen. Deze massale NFT verkopen hadden echter onverwachte gevolgen. Dit komt omdat de transactie vergoedingen in Ethereum werden betaald. Door het plotselinge, enorm hoge volume op het netwerk, schoten de transactieprijzen enorm omhoog.

Op het hoogtepunt van de verkoop waren de transactie prijzen omhoog geschoten tot een hoogtepunt van $6.500. Otherdeed was veruit de grootste ‘gas’ gebruiker op het Ethereum netwerk.

Yuga Labs verontschuldigt zich

Deze bizar hoge transactiekosten zorgden voor veel woede bij investeerders. Daar kwam nog eens bij dat Yuga Labs beschuldigd werd van fraude, manipulatie en voorkeursbehandelingen tijdens de verkoop van de metaverse grond.

Yuga Labs verontschuldigt zich dan ook voor de hoge transactiekosten en mislukte transacties die gebruikers ervaarden. Het bedrijf zei op Twitter:

De enorme transactiekosten hadden echter wel één voordeel voor Ether investeerders. Het zorgde er namelijk voor dat er voor meer dan $200 miljoen aan ETH-tokens werden vernietigd. Yuga Labs heeft voorgesteld om ApeCoin naar zijn eigen chain te migreren om toekomstige verstoringen van het Ethereum netwerk te voorkomen.

Ethereum nieuws

Wordt Ethereum 2.0 weer uitgesteld door ‘Reorg’ bug? Wordt Ethereum 2.0 weer uitgesteld door ‘Reorg’ bug?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Vitalik Buterin kondigt datum voor ‘Ethereum Merge’ aan Vitalik Buterin kondigt datum voor ‘Ethereum Merge’ aan
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten