NFT Nieuws

Yuga Labs vormt Bored Ape Community Council, maar niet iedereen is daar blij mee

Het grote Yuga Labs heeft een Bored Ape Community Council gevormd, bestaande uit zeven leden die actief zijn binnen de gemeenschap. In een blogpost van woensdag schrijft Yuga Labs dat de leden van de vergadering zich richten op het verzamelen en beoordelen van de feedback van de gemeenschap.

Autonome vergadering

Yuga Labs geeft in de blogpost ook aan dat de Community Council een autonome organisatie blijft. Dat wil zeggen dat het bedrijf Yuga Labs totaal geen invloed heeft op de organisatie. Leden van de gemeenschap worden aangespoord om zelf ook met ideeën te komen voor nieuwe initiatieven.

De beslissing van Yuga Labs om een gemeenschapsvergadering op te richten, laat zien dat ze hun klanten serieus nemen. Ze willen de mensen die Bored Apes in bezit hebben echt een stem geven binnen de ontwikkeling van het project. “Deze vergadering en andere vergaderingen die nog opgericht moeten worden, maken de bedrijfsvoering van Yuga Labs formeler, meer efficiënt en consistenter.

Niet iedereen blij met Community Council

Het oprichten van de Community Council laat zien dat Yuga Labs de organisatie steeds verder wil professionaliseren. Niet iedereen binnen de gemeenschap is echter blij met de oprichting van de gemeenschapsvergadering. “Ik ben niet boos dat ik niet bij de officiële BAYC-gemeenschapsvergadering zit, ik wil gewoon weten wat ik verkeerd doe”, aldus een Bored Ape genaamd Storm via Twitter.

“Ik zou graag zien dat deze groep van zeven BAYC-gemeenschapsleden niet de definitieve vergadering betreft, maar de eerste groep”, aldus Wave, een ander lid van de gemeenschap dat niet bij de officiële vergadering zit.

Meerdere leden van de gemeenschap zijn ook verbaasd dat Mutant Ape bezitter “ThreadGuy” niet bij de zeven gelukkigen zit. Over het algemeen zijn de reacties echter positief en ziet iedereen het als een goede stap van Yuga Labs om het Web3 op deze manier naar een nieuw niveau te tillen.

NFT nieuws

Bored Ape verkoopt voor bijna 1 miljoen dollar in hart van de crypto-winter
F1 Team Haas is nieuwe samenwerking aangegaan met OpenSea
Meta gebruikt Polygon om NFTs te creëren en verkopen op Instagram
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten